Foto de la reina Letícia.

Letícia al·lucina en conèixer el nom de la seva nova neboda

La reina Letícia encara no s'ho creu

Letícia  sempre intenta que la seva família passi desapercebuda a la premsa del cor. Tot i això, en algunes ocasions, és inevitable sortir com a protagonista d'una notícia.

Telma Ortiz, la germana de la reina Letícia, està molt feliç amb la seva parella actual, Robert Gavin Bonnar. El 2019 tots dos van confirmar la seva relació quan van presentar-se de forma conjunta a l'acte dels Premis Princesa d'Astúries.

Telma Ortiz passejant amb la seva filla.
Letícia està molt en contacte amb Telma. | Europa Press
 

La parella va ampliar el cercle familiar l'estiu passat. El juny passat, la revista Semana donava l'exclusiva que Telma Ortiz estava esperant la seva segona filla. Ho feia amb la publicació d'una imatge en què es mostrava Telma amb una panxa pronunciada.

A l'agost, la tieta de la infanta Sofia donava la benvinguda a la seva preciosa filla, un mes després de la mort de l'àvia de la reina Letícia, Menchu. No obstant això, en aquell moment, la parella no va voler donar gaires més detalls sobre el bebè.

Letícia ja coneix el nom de la seva neboda

Gairebé un any després, s'ha descobert un dels misteris que tothom esperava: el nom de la criatura. Així mateix, els pares de la nena li van posar un nom atípic, però que posseeix un significat molt especial per a la família paterna de la petita.

El nom en qüestió és Erin, que no té gènere i, per tant, pot ser utilitzat tant en femení com en masculí. A Espanya es diuen així molt poques persones, només 675 persones, de les quals 616 són dones i 59 són homes.

Muntatge de fotos de la reina Letícia i la seva germana Telma Ortiz.
S'ha conegut el nom de la neboda de la reina Letícia, la nena de Telma Ortiz. | CatalunyaDiari
 

Els pares van decidir anomenar-la així perquè procedeix del gaèlic. Traduït, significa Irlanda. Amb això, es fa referència al país natal del pare de la nena.

Tot i que la criatura és fruit de l'amor d'aquesta parella, no és l'única filla que té Telma Ortiz. La germana menor de la reina Letícia va tenir una altra filla amb Enrique Martín Llop, la jove Amanda. De la mateixa manera, l'irlandès ja tenia dues filles que eren fruit del seu matrimoni anterior: Cathal, que va néixer el 2006, i Flori, el 2007.

Els futurs plans de vacances de la família de la reina Letícia

Uns mesos després de donar a llum la petita Erin, Telma Ortiz s'està plantejant llogar una casa fora de Madrid per a les vacances d'estiu. Segons Informalia, la urbanització que té més punts per ser l'escollida per la parella es troba a Marina Isla de Valdecañas, a Extremadura.

Es tracta d'un lloc que es caracteritza per ser una illa artificial, ja que és un tros de terra que està envoltada del riu Tajo. Tot i això, no ho tenen del tot fàcil per aconseguir descansar en aquell lloc encantador.

Imatge de Robert Gavin amb Telma Ortiz.
Telma Ortiz està pensant en llogar una casa a Marina Isla de Valdecañas amb la seva parella. | GTRES
 

El Tribunal Suprem va ordenar la demolició de la urbanització turística de luxe després d'acceptar un recurs presentat per Ecologistes en Acció. Molts habitants dels pobles veïns estan lluitant contra aquest enderrocament, ja que és la principal font d'ingressos de molts d'ells.

Telma i la seva parella esperen tenir alguna resposta amb el futur d'aquella localitat, ja que no es fien de llogar una casa en una zona on pot canviar tot.