Imatge de Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco rep un inesperat missatge sobre la seva mare

Rocío, sorpresa pels retrets de la seva família

Les intervencions de Rocío Carrasco en els dos primers capítols de la seva sèrie documental no van defraudar ningú. Això sí, com calia esperar, les reaccions no s'han fet esperar. I la primera a respondre-li ha estat Raquel Mosquera.

La perruquera, que va estar casada amb Pedro Carrasco, va intentar obrir els ulls a l'empresària. No va encaixar gens bé les últimes declaracions de Rociíto, on assegurava que la seva mare va morir enamorada del boxejador i viceversa.

Rocío va aconseguir el que desitjava, que era posar al límit alguns dels membres de la seva família. Raquel va trencar a plorar de ràbia i es va mostrar molt dolguda amb els comentaris que van fer sobre el matrimoni. A més, va recalcar que la relació que mantenia Pedro amb la seva filla deixava molt a desitjar.

Però va voler anar un pas més enllà i va explicar que havia estat la cantant qui va intentar tornar amb el boxejador dues vegades. Durant la seva intervenció a Viva la vida, la perruquera va insistir diverses vegades que «la veritat només té un camí».

«Durant els meus dos anys de festeig amb Pedro», la cantant «va intentar tornar amb ell dues vegades», va revelar. Va voler recordar els bons moments viscuts al costat de l'esportista. «Estàvem dia a dia junts», fet que amb l'artista no passava, ja que «ella viatjava molt».

Tot i això, aquest interès per tornar al costat d'ell es va esfumar quan Rocío Jurado va conèixer Ortega Cano. Més tard acabarien contraient matrimoni i adoptant dos nens.

Rocío Carrasco sent entrevistada per un reporter d'Europa Press
Rocío Carrasco descobreix que la seva mare va intentar tornar amb Pedro Carrasco en dues ocasions | Europa Press

Raquel té ganes de parlar, malgrat que de moment s'està contenint. En qualsevol cas, va tenir temps per retreure públicament a Rociíto que mai no demostrés al seu pare que l'estimava. Assenyala que ella no compta amb «el poder que a mi se'm facin documentals», malgrat que les seves experiències donarien per escriure una novel·la.

Rocío Carrasco no es va salvar de les crítiques de la vídua del seu pare. «Visc de la meva professió, ningú m'ha mantingut. El seu pare li deia que muntés una botiga si no volia estudiar», però no semblava gaire disposada.

La col·laboradora de Viva la vida explica que «sempre depèn d'algú, depenia d'Antonio David i ara del seu segon marit». Pel que fa a això, la perruquera va voler fer esment a una frase que li va dir Rociíto al seu pare. «Gràcies a ell (per Fidel) tinc el que tinc», va apuntar.

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Raquel Mosquera.
Raquel Mosquera va desmentir a Rocío en diverses de les seves afirmacions | Catalunya Diari

Lluny de millorar la seva relació, la perruquera sembla disposada a desemmascarar la filla de la Jurado. No entén els motius pels quals l'ha criticat tant en el passat com actualment. Fins i tot revela que l'artista se'n va emportar una grata impressió quan la va conèixer.

Tenia una imatge equivocada de la perruquera. En realitat se n'havien parlat moltes coses als mitjans i no tot era cert. «Va veure que era dolça, bona persona, intel·ligent, madura i tenia el meu negoci», subratlla.

▶️ Rocío Carrasco cuenta la verdad sobre la separación de sus padres, Rocío Jurado y Pedro Carrasco

Rocío Carrasco torna a mentir

Rocío Carrasco assegurava a la seva docusèrie que els seus pares s'havien separat per culpa dels seus oncles Amador i Gloria Mohedano. Destacava que havia estat el boxejador qui l'hi havia confirmat. Tot i això, Raquel va tornar a desmentir les seves paraules.

Va explicar que hi havia moltes diferències entre ells. Mentre que Pedro era una persona molt senzilla, la cantant comptava amb un fort temperament. Allò va provocar un deteriorament de la relació fins que finalment van decidir divorciar-se.

«La separació no va ser per la família, sinó per l'acumulació de diverses baralles», va afegir Raquel. Quan es va casar amb Pedro amb prou feines tenia 28 anys. Molts la van veure com una interessada, però amb el temps es va comprovar que estava molt enamorada del marit.

Rocío Carrasco mai no va veure amb bons ulls aquesta relació. Li hauria agradat que els seus pares haguessin seguit junts.