Imatge dels concursants de Supervivientes 2022

'Supervivientes', capgirat després de confirmar-se l'embaràs que ho canvia tot

'Supervivientes' destapa per fi la bomba d'aquesta edició

Supervivientes continua tenint com a tema central la relació que mantenen Anabel Pantoja i Yulen Pereira des de l'inici del reality.

Supervivientes ha vist com tots dos van començar a acostar-se en el període de preconvivència, segons van confessar diversos dels seus companys més propers. Amb el pas de les setmanes sembla que la seva relació s'ha consolidat i ha passat a una nova fase.

La veritat és que l'ex d'Omar i l'esportista han passat per certs alts i baixos en aquesta relació, i és que molts no n'esperaven res, d'aquesta relació. Consideraven que era tan sols una estratègia per avançar al reality de supervivència i poder arribar a la gran final.

'Supervivientes' i l'embaràs que farà saltar-ho tot pels aires

Dos mesos i mig després que iniciés Supervivientes, Anabel i Yulen han anat més enllà i han deixat clar als espectadors que la relació és real. En les últimes hores, hem pogut veure unes imatges en què queda clar que hi ha molta tensió sexual entre ells. Sota els llençols han passat coses que només ells saben, però que tots imaginem.

Imatge d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira a 'Supervivientes'.
La sevillana pot acabar enamorada de l'esportista. | Telecinco
 

Sens dubte, les imatges més impactants de la gala d'aquest diumenge de Supervivientes: Conexión Honduras tenia com a protagonistes la parella de moda.

Eren les dues del matí quan el presentador de la gala, Ion Aramendi, ha donat pas a unes imatges força explícites. En aquestes, podem veure com la parella deixa anar la seva passió sense cap fre. Ja no els importa que parlin d'ells perquè volen deixar clar que tots dos s'agraden i molt.

«Els han enxampat, però tampoc cal posar-se les mans al cap»

En aquestes imatges veiem els dos participants de Supervivientes tapats amb un edredó mentre realitzen diversos 'toquetejos' durant i després que el càmera del reality els enganxés.

Aquestes imatges no han passat desapercebudes a plató, on es trobava com a defensora de Yulen Pereira la seva mare Arelys. Aquesta ha hagut de respondre a un vídeo que deixa fora de dubte que el seu fill i Anabel Pantoja tenen un idil·li.

Imatge d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira abraçats a 'Supervivientes'.
Anabel Pantoja i Yulen Pereira han estat enxampats per les càmeres. | Mediaset

 

«Tot el que sigui donar-se amor està molt bé», ha fet broma Alexia Rivas en primer lloc. Per la seva banda, Arelys ha respost que «el fet és que els han enxampat, però tampoc cal posar-se les mans al cap. Almenys ja s'ha tret l'etiqueta d'insípid, que era perquè es volia salvar, que ho aprofitin», ha confessat.

«Per això m'ha d'agradar més Anabel? Em sembla una vulgaritat. No m'ha d'agradar a mi, li ha d'agradar a ell». Així de contundent ha respost Arelys a Lydia Lozano davant la qüestió de si ara l'atreu més la sevillana.

Anabel Pantoja parla sobre l'embaràs que podria arribar

D'altra banda, i parlant d'Anabel Pantoja, han sortit a la llum certes confessions que podrien disgustar el seu exmarit, Omar Sánchez. Anuar Beno ha explicat a Marta Peñate, abans de ser expulsat ahir per l'audiència, que el pensament d'Anabel Pantoja sobre quedar-se embarassada seria aquest. Segons Anuar, l'andalusa li va assegurar que «jo no he volgut mai ser mare, però si jo estic bé amb aquest nen, seria capaç», sentenciava.

Un testimoni que ha deixat Omar Sánchez sense cap reacció. Tal com ha comentat Lydia Lozano a plató, «ella sempre ha dit que no vol ser mare». Per tant, aquest gir de guió per part de la sevillana ha deixat descol·locat tothom, i veurem quines conseqüències té en els pròxims dies.