Primer pla de Tania Medina de 'Supervivientes'.

Tania Medina, de 'Supervivientes', confirma els greus problemes de salut

Tania Medina arrossega diverses seqüeles

Tania Medina va poder comprovar en primera persona la duresa de Supervivientes. Sense cap dubte, es tracta del reality més extrem de la televisió, on els concursants arriben a posar al límit el seu cos.

 

Després de finalitzar la seva estada a Hondures tracta de refer-se a Espanya de les seqüeles que li ha deixat el concurs.

Alguns participants, fins i tot, estan obligats a abandonar l'illa de manera prematura, malgrat que això els costi una penalització. Però més enllà de la gana i de les tristeses que puguin patir, també pateixen molt en el retorn a la vida normal. Els costa força l'adaptació després de diverses setmanes a l'espai de supervivència.

En el cas de Tania Medina, s'aprecia, sobretot, en l'àmbit nutricional. Fa una setmana que trepitjava terra espanyol amb intenció de recuperar els quilos perduts. Tot i això, no podrà complir el seu desig de permetre's uns quants capricis culinaris.

«Estic molt trista perquè podria estar anant a restaurants deliciosos per menjar pizza, sushi...», assegurava. Tot i això, havia de conformar-se a anar al supermercat «per un iogurt desnatat sense sucre», revelava al seu perfil d'Instagram. Pel que sembla, amb prou feines pot menjar res.

Imatge de Tania Medina evacuada de Supervivientes
Tania Medina tenia problemes a la panxa durant la seva estada a Hondures | Catalunya Diari

El retorn a casa li costa molt més del que pensava en un primer moment. Confessava que «estic molt malalta. Em bec un got d'aigua i exploto, vull estar bé ja».

Feia aquesta petició a la desesperada mentre compartia la imatge d'un plat d'arròs amb pollastre. Possiblement és un dels pocs plats que es pugui permetre.

Tot això mentre Tania Medina es pregunta: «Qui va dir que me n'he anat?». Ella mateixa s'encarrega de donar la resposta, assegurant en to de broma que «ho faig pels meus companys en realitat».

La jove havia entrat al reality de supervivència molt prima. Tot i això, en els dos mesos de concurs ha perdut més de vuit quilos. És una transformació que és evident.

Per això té un interès especial a recuperar el seu pes ideal. A més de les males digestions, la parella d'Alejandro també s'ha portat altres seqüeles d'Hondures. No va dubtar a compartir fotografies mostrant l'estat de les seves cames, plenes de cicatrius i ferides.

«Són marques de guerra de cada prova», indicava. Ningú no posa en dubte l'esforç que havia fet per aconseguir les recompenses en forma de menjar. Ara intentarà esborrar-les amb diferents tractaments.

Tania Medina, encantada amb el seu concurs

Tania Medina va fer tot el possible per prolongar la seva estada a l'illa, però l'audiència va decidir que havia d'abandonar el concurs. Durant diverses setmanes es va arribar a especular amb la possibilitat que l'haguessin de retirar a conseqüència dels problemes de salut. Ella va fer tot el possible per recuperar-se i tornar amb els seus companys.

Des del primer moment va veure que la seva participació a Supervivientes era una bona manera de donar-se a conèixer en profunditat. Però també li va servir per demostrar-se que també comptava amb una gran fortalesa física i mental.

Història d'Instagram del menjar de Tania Medina
El plat d'arròs que va compartir Tania Medina amb els seus seguidors | Catalunya Diari

Ara, un cop a casa, intenta aprofitar el màxim temps possible al costat dels seus. Intentarà animar el seu xicot Alejandro Nieto des de Madrid, on confia a convertir-se en la seva millor defensora. Ella és una de les poques persones que sap com es pateix molt a l'illa.

Tania Medina també espera que els seus problemes de salut marxin. Que en qüestió de dies ja es pugui permetre algun tipus de caprici en forma d'aliment.