Fidel Albiac, acusat de manipular a Rocío Carrasco

Fidel Albiac i el plor que demostra que la ruptura ja no té solució

Fidel ha assumit que el problema ha anat molt lluny

Fidel Albiac fa 20 anys que és al costat de Rociíto, per tant, ha tingut temps de conèixer tot el que ha passat a la seva família. La mala relació entre la filla de Rocío Jurado i Raquel Mosquera no és un secret, però ningú no imaginava que el problema fos tan gran. La ruptura no té solució i cada cop es coneixen més detalls del que va passar quan vivia Pedro Carrasco.


Fidel Albiac ha comprovat, a través de les llàgrimes de Raquel Mosquera, que la situació familiar de la seva dona mai no s'arreglarà. La col·laboradora de 'Viva la Vida' està disgustada: no entén el motiu pel qual Rociíto no l'ha tornat a parlar. Carrasco creu que la darrera relació del seu pare Pedro no va ser encertada i això afecta Raquel de forma directa.

Raquel Mosquera
Fidel Albiac prefereix no parlar de la vídua del boxejador. | EP

Fidel ha donat suport a Rocío en tot el que ha pogut, però la vídua de Pedro Carrasco considera que no ha estat una bona influència. L'enllaç que els va unir en el passat està completament trencat i no troben cap motiu per fer les paus. Raquel ha reaparegut a 'Viva la Vida' i ha explicat que l'advocat mai no es va guanyar la confiança del boxejador.

Fidel ha estat acusat de tenir una mala relació amb els sogres, especialment amb Rocío Jurado, però no és veritat. El públic havia assumit que Pedro mai no el va mirar amb bons ulls i ara estan apareixent noves dades. La col·laboradora de 'Viva la Vida' està perduda perquè sap que la seva versió s'ensorra, encara que no es rendirà tan fàcilment.

Albiac, segons ha explicat Raquel mentre plorava, estava a l'última reunió que Rociíto va tenir amb el seu pare abans de morir. Suposadament, Pedro se'n va anar per sempre sense perdonar una cosa que havia fet la seva filla. Però Mosquera no ho vol explicar. Sap que les seves paraules estan estudiades al detall i té por que li arribi una demanda que no pugui pagar.

Fidel Albiac sap que continua havent-hi por

Fidel és conscient de les conseqüències del documental 'En el nombre de Rocío', l'últim projecte televisiu de la seva dona. Està desmentint una sèrie d'afirmacions que han canviat la història del cor i les reaccions dels afectats no han trigat a arribar. Raquel Mosquera s'ha mostrat molt afectada a 'Viva la Vida' i ha deixat clar que no perdonarà certs gestos.

Imatge de Fidel Albiac passejant pel carrer
Fidel Albiac ha vist com els seus plans se n'anaven a norris. | GTRES

Albiac sempre ha fet el mateix: posar en mans dels seus advocats els atacs que rep, ja que ell no vol participar del joc televisiu. La vídua de Pedro Carrasco ja ha hagut de donar explicacions als tribunals altres vegades, per això està sent previnguda. Encara hi ha por, però la veritat només té un camí i està a punt de veure la llum.

Rociíto respecta que el seu pare s'enamorés de Raquel, però està convençuda que va morir estimant a Rocío Jurado. La perruquera s'ha desfet en escoltar aquestes paraules i no ha pogut contenir el plor al programa on col·labora. Els seus companys s'han preocupat per ella i han intentat frenar la ràbia que tenia, ja que ningú vol que rebi una nova denúncia.

Fidel Albiac és testimoni de moltes situacions

Fidel ha assumit que la ruptura entre Rocío i la seva madrastra no té cap solució. Fa molt que van deixar de tenir bona relació, concretament, des que va morir Pedro i es va haver de repartir l'herència. Raquel assegura que Rociíto no li va demanar cap record del boxejador, simplement els objectes de valor.

Albiac està tranquil perquè sap que la seva dona té proves per demostrar que tot el que n'han explicat és completament fals. És cert que volia un rellotge de Pedro Carrasco, però perquè li recordava a ell, no perquè tingués valor econòmic. Les llàgrimes de la col·laboradora demostren que continuen tenint molts comptes pendents.