Rafa Nadal i Xisca Perello

Rafa Nadal i Xisca Perelló ja no poden amagar un problema amb el seu bebè

El tennista ha aixecat polseguera amb les seves declaracions respecte a l'embaràs de la seva dona

Fa tan sols uns dies, es va confirmar un rumor que feia temps que circulava per les xarxes socials. I és que Rafa Nadal i Xisca Perelló  van confirmar que serien pares per primer cop. I no només això, sinó que a més ja sabien el sexe del nadó: un nen.

La veritat és que no van tenir més remei que confessar-ho, ja que la revista ¡Hola! va ensenyar unes imatges de Xisca una mica sospitoses. Es veia la dona del tennista lluint una panxeta pròpia d'un embaràs.

El matrimoni, davant de les reveladores fotos d'aquest mitjà, finalment van anunciar al món que estaven esperant el seu primer fill. Sens dubte, una notícia que no va sorprendre ningú pels constants rumors que hi havia al voltant de la parella.

Les nombroses imatges de Xisca lluint outfits amples i còmodes van fer saltar totes les alarmes d'un possible embaràs. Sobretot, van augmentar els rumors quan Rafa Nadal va publicar una foto en concret al seu perfil d'Instagram.

En aquesta instantània, es mostra una Xisca feliç i amb una dessuadora ampla que va fer créixer les sospites entre els seguidors de tots dos. Un dels motius pel qual han confirmat la notícia més esperada de l'any.

Però, en aquesta època tan dolça, s'ha produït una polèmica que fa perillar la felicitat del moment. Una controvèrsia que ha iniciat, ni més ni menys, que el mateix tennista.

Rafa Nadal i les seves polèmiques paraules

Xisca Perelló està vivint un moment màgic perquè es troba al seu cinquè mes d'embaràs. Això significa que falta molt poquet perquè conegui el seu nadó. Però les declaracions sobre el seu marit han fet que aquesta posi el crit al cel.

Aquest passat divendres, 17 de juny, Rafa Nadal ha ofert una roda de premsa en què ha comunicat que jugarà al torneig de Wimbledon a la ciutat de Londres. Però realment el que causava interès als periodistes era un altre tema.

Així, els reporters no van dubtar a preguntar-li sobre la seva futura paternitat, una cosa que va molestar en certa manera el tennista. «No m'agrada parlar de la meva vida privada, vivim més tranquils amb un perfil més baix, no sé com em canviarà la vida perquè no tinc experiència en això. No tinc previst que ser pare em suposi un canvi en la meva vida professional», deia rotundament.

Unes paraules que, al principi, semblaven innocents, però que després van fer parlar molt. I és que les xarxes socials no van dubtar a carregar durament contra Nadal per allò que havia dit a la roda de premsa.

Així mateix, el van qualificar de «privilegiat» i «home i ric» per dir que no li canviaria la vida professionalment. Els usuaris al·ludien que el tennista no s'ocuparia del nadó per aquests motius esmentats i que, per tant, Xisca seria l'única encarregada de cuidar el petit.

Rafa Nadal i Xisca Perelló opten pel silenci

Rafa Nadal ha tornat a estar a l'ull de l'huracà per les polèmiques paraules que ha pronunciat sobre la seva futura paternitat. I és que el tennista no s'imaginava que després de confessar que seria pare la controvèrsia l'esperava en girant la cantonada.

Hi ha la possibilitat que s'hagin malinterpretat les paraules del marit de Xisca. Però, de moment, no se sap si és cert o no perquè ha preferit guardar silenci davant de la quantitat de crítiques que ha rebut.

Tot i aquesta complicada situació, el matrimoni està feliç per l'arribada del nen. Estan comptant les hores i els dies per conèixer-lo i gaudir de la seva companyia.

Toni i Rafa Nadal amb dues copes del Roland Garros
El tennista manté que la paternitat no farà canviar la seva vida professional. | Europa Press
 

Sens dubte és un dels nadons més esperats d'una de les parelles famoses més estables del país. Però, per desgràcia, segurament no se sabran més detalls sobre el fill que estan esperant perquè porten una vida força discreta.

Tant el tennista com la seva dona volen parlar el mínim possible de l'embaràs. Una decisió que també s'aplicaria en el moment que donin la benvinguda al seu primer fill, ja que procuraran mantenir-lo a l'estricte anonimat.