Primer pla d'Ana María Aldón.

Ana María Aldón, preocupada pel seu fill després de rebre un missatge de Rociíto

Ana María Aldón sap el que Rociíto pensa sobre José Ortega Cano

Ana María Aldón treballa a Telecinco, i s'ha vist obligada a donar explicacions sobre els darrers esdeveniments de la seva família. Rocío Carrasco ha protagonitzat un documental titulat En el nombre de Rocío i ha parlat de la col·laboradora. Ha aprofitat per enviar-li un missatge de pau, ja que sap que ella no té res a veure amb el clan Mohedano.

Ana María Aldón ha rebut les declaracions de Rocío amb entusiasme, ja que ha confirmat que la guerra no hi té res a veure. «Em sembla coherent perquè és la realitat», declarava la tertuliana de Viva la Vida visiblement emocionada. Emma García, presentadora del programa, va interessar-se per saber-ne l'estat d'ànim.

Fotomuntatge de Ana María Aldón i Rocío Jurado.
Ana María Aldón és fanàtica de Rocío Jurado | CatalunyaDiari

Ana María ha confessat que no està passant un bon moment, però no responsabilitza Rociíto sinó que diu que és un cúmul de tot. El que més li ha cridat l'atenció és que digui que la cantant va morir enamorada de Pedro Carrasco. La col·laboradora ha estat completament sincera i ha reconegut que està preocupada pel seu fill José María.

«Jo estic portant el que ha explicat Rocío al meu terreny i no sé què dirà el meu fill quan vegi el seu pare dir que el seu amor era Rocío Jurado». Aquestes declaracions evidencien que la dissenyadora segueix molesta amb el seu marit, que va assegurar que seguia estimant la cantant. Terelu Campos donava suport a la seva companya i entén que certes confessions no la facin sentir bé.

«A mi m'emociona veure Rocío parlar en el nom de la seva mare i del seu pare. M'agradaria que avancés més perquè jo crec que és una cosa totalment insòlita. M'encantaria que desenvolupés què deia aquest testament que va trobar poc després de morir Rocío Jurado», va comentar Terelu.

Ana María Aldón desvela els seus sentiments

Ana María vol protegir el seu petit José María, ja que no vol que pateixi en veure malament Ortega Cano. Així, va confessar que se li han ajuntat diverses situacions i que últimament no té gaire ànim, però assegura que se'n sortirà. Entén que treballa a Viva la Vida i que el seu deure és comentar el nou documental de Carrasco.

Ana María Aldón amb el capcot.
Ana María Aldón reconeix que cal recuperar-se | Mediaset

«Com que és el capítol 0 i 1 és aviat per donar un titular, ella explica la seva vivència i jo estic escoltant. Jo conec aquesta part de la seva família des d'una altra perspectiva i no puc donar suport al que diu, no en tinc aquest concepte. No els puc posar al seu lloc perquè no tinc aquest concepte d'aquelles persones com ella ho relata», explicava la tertuliana.

Aldón va escoltar a José Ortega Cano dir que seguia enamorat de Rocío Jurado, cosa que la va molestar força. Ja l'ha perdonat, però li preocupa el que pensi el fill que tenen en comú quan sigui més gran. Els seus companys no han trigat a recolzar-la, ja que consideren que no es mereix aguantar certs comentaris.

Ana María Aldón parla de la seva salut

Ana María s'ha guanyat a l'afecte dels col·laboradors de Viva la Vida, ja que sempre concedeix declaracions que generen contingut. Recentment ha explicat que ha vist el documental de Rociíto i agraeix el missatge que li ha enviat la protagonista. No obstant això, no n'hi ha prou perquè continua estant nerviosa i pensa que el conflicte esclatarà en qualsevol moment.

«Estic respirant i estic viva, estic llençant i intentant estar bé perquè són moltes coses. No és només el que la gent pensa, també és el que hi ha al darrere, coses quotidianes de cada família. Són coses que t'afecten sobre la seva salut mental i les ganes de tirar endavant», li ha explicat a Emma García.