Foto de Chenoa.

Chenoa rep el missatge d'un dels seus ex hores abans de casar-se amb Miguel

Chenoa ha escoltat hores abans de passar per l'altar les paraules d'una persona que va ser molt important en la seva vida

Chenoa s'ha convertit en la dona del doctor Miguel Sánchez Encinas. Ho ha fet després d'una cerimònia celebrada als jardins de la finca mallorquina de Comassema, sota l'atenta mirada de familiars i amics. Entre els convidats no hi havia un excompany de la cantant que, tot i que no va ser convidat a l'enllaç, ha pensat en ella en aquest dia especial.

Així, sense cap mena de rancúnia, no ha dubtat a enviar-li un missatge poc abans que es casés. Ens estem referint a Manu Tenorio.

Foto de Chenoa i el seu marit Miguel Sánchez.
Chenoa i Miguel Sánchez ja són marit i muller. | GTRES

 

Chenoa rep un missatge molt especial abans de casar-se

L'ex de David Bisbal ha pogut, per fi, fer realitat el somni de convertir-se en la dona de Miguel. La pandèmia els va obligar a suspendre el casament diverses vegades, però ara ja han pogut passar per l'altar. Ho han fet amb la companyia d'uns 90 convidats.

El que més polèmica ha generat sobre l'enllaç és que la cantant no ha convidat tots els seus companys i germans d' 'Operación Triunfo' . Ells sempre han assegurat que tenen contacte estret i que de per vida estaran units. Per això, ha cridat força l'atenció que només quatre hi hagin assistit: Geno, Gisela, Natalia i Alejandro Parreño.

No obstant això, hi ha algun dels que no van rebre invitació, que no ha volgut oblidar-se de la seva excompanya. Aquest ha estat el cas de Manu Tenorio, que li ha volgut enviar un missatge unes hores abans que es casés. No ha dubtat a manifestar, com recull 'El Diario Montañés' : «Bé, vull enviar-li molts petons». «Que sigui molt feliç i que gaudeixi molt d'aquest dia».

Primer pla de Manu Tenorio.
Manu Tenorio ha desitjat el millor a Chenoa | GTRES

De la mateixa manera, se li ha preguntat si és cert el rumor que indica que potser l'artista mallorquina reuneixi en una propera celebració tots els seus amics d' 'OT' . Sobre aquesta qüestió, ha estat molt clar: «No ho sé, això li has de preguntar a ella».

Sigui com sigui, la veritat és que ha sorprès moltíssim que la intèrpret de 'Cuando tú vas' no hagi comptat amb els seus amics. En concret, ha sorprès negativament l'absència de dues persones amb qui, fins on sabem, manté una relació de gran afecte. Ens estem referint a Nuria Fergó, que va tenir Chenoa com a testimoni del seu casament, i Rosa López.

▶️ Los triunfitos llegan a la boda de Chenoa y le cuentan a la prensa lo que va a pasar

Chenoa i les dades que han arribat de la seva boda

Laura Corradini ha pogut veure que s'ha revelat l'absència notable de molts companys d' 'OT' i també altres dades rellevants del casament. Per exemple, s'ha sabut que hi han assistit tant Ángel Llatzer com Carlos Latre i Soraya Arnelas.

De la mateixa manera, s'ha publicat que el seu vestit de núvia ha estat un disseny d'Hannibal Laguna i que estava inspirat en la dècada dels 50. Això sí, després de la cerimònia ha lluït un nou vestit que també ha permès que es mostrés radiant en tot moment.

Chenoa
Chenoa s'ha casat lluint un vestit d'Hannibal Laguna | INSTAGRAM @HOLACOM

A més, s'ha revelat que als convidats se'ls van requisar els telèfons mòbils per evitar filtracions, ja que havien concedit una exclusiva a 'Hola' . I també s'ha indicat que l'artista va arribar a l'altar del braç de qui considera el seu pare, Juan Antonio 'Tati' Marino.

Una altra dada curiosa de la cerimònia és que durant aquesta ha sonat una cançó molt romàntica. Ens estem referint a 'She' , d'Elvis Costello, que forma part de la banda sonora de la pel·lícula 'Notting Hill' .