Primer pla de María Teresa Campos somrient

María Teresa Campos torna a somriure després de veure com es compleix el seu desig

María Teresa torna al món televisiu

María Teresa Campos va fer una crida fa uns mesos als responsables de les cadenes de televisió perquè se'n recordessin d'ella. Volia tornar a treballar en algun programa, però no rebia ofertes. De fet, fins i tot es va posar a plorar durant una entrevista amb Anne Igartiburu.

Però passat el temps, sembla que li ha arribat l'oportunitat que tant desitjava. I és que prendrà part a la sèrie-documental de Rocío Carrasco que emetrà Mediaset. I ho farà com a amiga de la filla de la Jurado, que sempre l'ha considerada de la seva família.

Per tant, María Teresa veu complert el desig de tornar a la petita pantalla. L'any passat, coincidint amb el seu aniversari, confessava que el millor regal que li podien fer era oferir-li feina. De fet, aquest missatge anava dirigit a Vasile i als directius de Telecinco, amb qui manté una bona relació.

Era una petició que arribava només uns dies després que cancel·lessin el seu últim projecte a la cadena. Sí, ja que havien decidit suprimir La Campos Móvil, en què havia posat moltes esperances. Això va suposar un comiat molt amarg per a ella, que pensava que mereixia un altre tracte.

Encara que no gaudirà del protagonisme que tant hagués desitjat, almenys tindrà l'oportunitat de colar-se a les llars de milions d'espanyols. Serà durant uns minuts i abordant la relació familiar dels Mohedano, puix que sempre va presumir d'estar molt a prop de 'La més gran'.

De fet va ser ella la que va animar Rocío Carrasco a fer el pas i explicar la seva història a la televisió. Així, explica que va viure «tot allò de Rocío» i que un dia va demanar un favor a la dona de Fidel.

María Teresa Campos sortint de casa seva
María Teresa Campos demanava una oportunitat a la televisió | GTRES

María Teresa Campos li va dir que «estic ja molt gran i qualsevol dia me'n vaig. I jo no vull morir-me i que la gent cregui que has estat una mala mare». Les seves paraules sempre van ser molt ben rebudes per Rociíto, que li té més afecte que a la seva «família mediàtica».

Durant molts anys es va posar en dubte l'amistat que mantenia la comunicadora i la cantant. És més, alguns components del clan Mohedano van carregar contra la presentadora i les seves filles, qüestionant aquesta relació. I és que deien que no era tan propera com volien fer veure.

Ara, però, tenen la possibilitat de defensar-se i recordar la figura de l'artista. «Cada vegada se'n parla més de la veu, perquè tenia una veu inigualable. Hi ha coses que una artista com Rocío se li acudeix fer, i això queda aquí, marcat per a tota la vida», apunta.

Imatge de Rocío Carrasco i María Teresa Campos a punt de fer-se una abraçada
Rociíto abraça María Teresa | Europa Press

María Teresa Campos va fer una bona amistat amb Jurado als 80

María Teresa Campos va forjar una bonica amistat amb la cantant a la dècada dels 80. La presentadora estava al capdavant d'un programa matinal i era habitual que la convidés a actuar.

L'enllaç es va anar intensificant amb el pas dels anys, fins al punt que contractaria la seva filla per col·laborar en els formats. D'aquesta manera, Rocío Carrasco s'acabaria convertint en una fixa als plans de la comunicadora.

▶️ Rocío Carrasco cuenta la verdad sobre la separación de sus padres, Rocío Jurado y Pedro Carrasco

Però hi havia alguna cosa més que una relació professional. Rociíto sempre va considerar la malaguenya i les seves filles Terelu i Carmen com a part de la seva família. Sobretot arran de la mort de l'artista.

María Teresa va ser un dels seus grans suports en els moments més complicats. Per això, l'ex d'Antonio David no dubta a agrair-li-ho sempre que pot. Per tant, també és possible que d'aquí a uns dies les vegem juntes a la inauguració del museu de Rocío Jurado a Chipiona.