Imatge de Gema López.

Gema López confessa els seus sentiments en sortir les tòrrides imatges del festeig

Gema López ha deixat d'amagar-se

Gema López fa molt de temps que treballa a la televisió i coneix millor que ningú com funcionen els mitjans, per això sap de què parla. Després de sortir a la llum les compromeses imatges que demostren el nou festeig d'Anabel Pantoja, s'ha pronunciat. La periodista creu que hi ha coses que no són normals i ha començat a témer pel benestar de la seva amiga.

Gema López sempre ha pensat que Anabel tenia moltes possibilitats de guanyar Supervivientes 2022, però tot ha canviat de sobte. La sevillana ha començat una relació sentimental amb Yulen Pereira i hi ha un vídeo que prova que són més que amics. L'esportista toca afectuosament la neboda d'Isabel Pantoja mentre ella es deixa estimar.

Imatge d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira a 'Supervivientes'.
Gema López ha opinat sobre el vídeo d'Anabel. | Telecinco
 

Gema creu que no hi ha passió en aquestes imatges i sospita que Yulen pot estar motivat per interessos mediàtics. Quan els càmeres de Supervivientes van enxampar la parella, aquests no sabien que estaven sent espiats, per això haurien d'haver estat més passionals. La col·laboradora tampoc entén per què Anabel Pantoja no vol besar el seu nou xicot davant del públic.

Gema manté una estreta relació amb la cosina de Kiko Rivera, per això està tenint tanta cura en analitzar el seu concurs. Vol que guanyi, però no ha pogut evitar confessar el que sent: pensa que la seva història d'amor no va enlloc. En un primer moment va apostar per Yulen Pereira, però ara veu situacions que no sap com encaixar.

Molts tertulians de Sálvame estan d'acord amb López, per exemple Maria Patiño. El portal Mira lo que hizo assegura que la gallega no confia en la nova relació amorosa d'Anabel Pantoja. Hi ha la possibilitat que tot sigui un joc de Yulen per arribar a la final de Supervivientes, però tot són teories.

Gema López té un comportament excel·lent

Gema vol que Anabel Pantoja guanyi Supervivientes, no només perquè són amigues, també pensa que ha fet un concurs complet. Creu que s'hauria d'allunyar de Yulen per evitar tenir problemes a la recta final, encara que entén que els sentiments manen. Està convençuda que la seva companya sí que sent amor per l'esportista, encara que no sap si és recíproc.

Primer pla de Gema López.
Gema López és una de les millors periodistes de Telecinco. | GTRES
 

López en un primer moment va apostar per Yulen, va donar la cara per ell i va justificar el seu comportament, era una de les poques que ho feia. «Se sent un segon plat perquè no entén que una dona separada no pugui besar-lo», va declarar intentant defensar-lo. Ara, però, pensa que el romanç està estancat i sap que no portarà bones conseqüències per a ningú.

La periodista ha canviat molt des que va començar a treballar a Sálvame, ja que abans tenia un registre molt més formal. S'ha adonat que havia d'adaptar-se a les circumstàncies i ara participa en tots els jocs, però sense perdre la seva essència. És un referent professional per a les noves generacions i s'ha sabut guanyar el respecte del públic.

Gema López guarda grans secrets

Gema és una de les cares més emblemàtiques de la crònica social i la seva vida és un contingut atractiu per al gran públic. Ella respecta la feina dels reporters, però no vol que la seva intimitat es converteixi en contingut. És amable amb tots els fotògrafs que se li acosten, encara que no consent que cap posi en perill la seva privadesa.

López estava casada amb un productor de teatre anomenat Antonio Pardo i se'n va separar en la més estricta discreció. Tenen una filla junts anomenada Nadia, però mai no en parla per intentar protegir-la dels seus detractors. La periodista fa molt de temps que treballa i s'ha enemistat amb personatges molt influents, però mai no li ha tingut por de res.