Primer pla de David Flores Carrasco

David Flores Carrasco i les llàgrimes que demostren el trist final del romanç

David Flores Carrasco ha descobert per què la relació va acabar tan malament

David Flores Carrasco sempre ha estat en un segon pla, però la seva mare es va proposar parlar d'ell en un documental que va emetre Telecinco. Rocío, contar la verdad para seguir viva va ser tot un èxit, així que la cadena ha preparat una segona temporada anomenada En el nombre de Rocío. Els espectadors tindran oportunitat de conèixer per què Rociíto es va allunyar dels Mohedano més mediàtics.

David Flores Carrasco ha vist la seva mare plorar mentre recordava el romanç entre Rocío Jurado i Pedro Carrasco. Aquestes llàgrimes demostren que la història no va acabar bé, però els protagonistes van estar enamorats fins al final. El problema és que Gloria i Amador Mohedano, els germans de la cantant, suposadament no van parar fins a trencar el matrimoni.

Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.
David Flores Carrasco ha vist la seva mare plorar. | Mediaset
 

David Flores ha descobert gràcies al nou programa de Carrasco com va ser la història d'amor dels seus avis. Rociíto ho ha explicat tot per demostrar que els seus pares haurien d'haver estat tota la vida junts, ja que mai no van deixar d'estimar-se. Està convençuda que no s'haurien separat si Amador Mohedano no hagués influït la cantant.

«La meva mare havia vist diverses vegades lluitar al meu pare, que era una bellesa», comenta la protagonista d'En el nombre de Rocío. En una d'aquestes visites el públic es va adonar que Rocío Jurado era a prop del boxejador i es va ajuntar per aconseguir un autògraf. «La gent s'adona que ella és a la plaça, comencen a venir a demanar-li autògrafs i ella comença a angoixar-se».

David Flores sap que la seva àvia es va desmaiar i el primer que va veure en despertar-se va ser Pedro Carrasco, i aquí va començar el romanç. «El que recorda és que quan obre els ulls el primer que es troba són els dos ulls del meu pare i en aquell moment es va enamorar». L'exdona d'Antonio David Flores se sent orgullosa de la història que van viure els seus pares, encara que va tenir un final trist.

David Flores Carrasco desconeixia la crua realitat

David Flores s'ha assabentat que Rocío Jurado va morir enamorada de Pedro, almenys això és el que ha explicat Rociíto. «Em fa molta pena que això per circumstàncies no pogués haver continuat», declara Carrasco entre llàgrimes. Aquestes declaracions marcaran un abans i un després, ja que no deixen en bon lloc José Ortega Cano.

David Flores Carrasco mig somrient
David Flores Carrasco fins ara manté una bona relació amb els Mohedano. | GTRES
 

David té relació amb els Mohedano, mai no ha tingut cap problema amb ells i sempre que pot els visita. El que no imaginava és que, segons la informació d'En el nombre de Rocío, ells van ser els que van eliminar del mapa a Pedro. El boxejador també estava profundament enamorat de 'la más grande', el romanç podria haver acabat molt millor.

El germà de Rocío Flores és intel·ligent i sensible, però s'alegra que el nou documental no es basi a atacar Antonio David. La reina del feminisme s'ha centrat en els seus oncles Amador i Gloria Mohedano, a qui qualifica de jauría. Pensa que són dues persones «egoistes» que no es van conformar amb la suculenta herència que els va deixar Rocío Jurado, per això l'ataquen.

David Flores Carrasco té clar els seus sentiments

David Flores fa temps que no té cap mena de relació amb la seva mare, però té clar què sent: mai no ha deixat d'estimar-la. El problema és que no es vol separar d'Antonio David i Rociíto li exigeix que el deixi de banda si vol recuperar la relació. Els experts asseguren que això no passarà mai, ja que el jove sent veritable passió pel seu pare.

El net de 'la más grande' ha descobert com va ser la història d'amor que va canviar la vida de Rociíto, que continua lamentant-se. Carrasco creu que tot hagués estat diferent si els seus oncles materns s'haguessin mantingut al marge. Vol que el públic conegui la veritat perquè tothom entengui per què es nega a tenir cap mena de relació amb ells.