José Fernando

José Fernando Ortega viu el seu dia més dur i demana ajuda a la seva família

El germà de Gloria Camila encara no obté la llibertat

José Fernando Ortega ha viscut un dels seus dies més amargs. Sí, perquè el fill d'Ortega Cano s'ha vist obligat a passar un dels seus dies més especials, el del seu aniversari, al psiquiàtric Sant Joan de Déu.

José Fernando fa 30 anys en un moment força complicat de la seva vida, però envoltat de l'afecte dels seus éssers estimats. Del que no hi ha dubte és que somia amb el moment en què obtingui la llibertat i pugui tornar a estar amb la seva família. Però, sobretot amb la seva filla, Maria del Rocío.

José Fernando Ortega
José Fernando Ortega Mohedano ha fet 30 anys | GTRES

Era després de la mort de la seva mare, Rocío Jurado, quan el germà de Gloria Camila començava a envoltar-se de males companyies, cosa que el portava fins i tot a acabar a la presó. Just per això, el seu pare decidia internar-lo en 2017 perquè es rehabilités i aconseguís superar les addiccions.

Des de llavors, el jove encara no ha aconseguit la seva desitjada llibertat. I és que les seves il·lusions van engegar el passat mes de juny quan el jutge va postergar la seva permanència un any més.

José Fernando i Gloria Camila Ortega, fills de Ortega Cano i Rocío Jurado.
José Fernando Ortega i Gloria Camila Ortega, fills d'Ortega Cano i Rocío Jurado | Europa Press

El que és clar és que tot depèn del comportament que tingui el jove, que està sent «més favorable que fa uns mesos». «A la clínica s'ha adonat, a través dels tallers, el que realment l'omple i motiva. Ja des d'abans d'entrar-hi, ell sempre va demostrar que tenia traça per a la informàtica», asseguren.

Però del que no hi ha dubte, és que el seu principal interès és «recuperar el temps perdut amb la seva Rocío, la seva filla, poder veure-la i abraçar-la tot allò que vulgui i no només quan els permisos ho permetin. Veure-la a través d'una videotrucada no ha estat fàcil».

▶️ Ana María Aldón confiesa que ya ha tomado una decisión definitiva

Tot i que a José Fernando li tocarà complir els 30 anys internat, s'espera que el seu pare o la seva germana s'acostin fins al centre psiquiàtric per reunir-s'hi.

José Fernando està a punt d'obtenir la llibertat després de molt de temps tancat

La família no l'ha deixat sol en cap moment i sempre li han donat el màxim suport durant aquest període tan difícil. Un dels assumptes pendents que té el fill d'Ortega Cano una vegada surti fora té a veure amb la seva parella, Michu.

Una relació amb moltes anades i vingudes que els acabava passant factura. I és que la xicota de José Fernando no té el vistiplau de la seva família política.

Muntatge José Fernando, Michu i la seva filla
José Fernando vol estar a prop de la seva filla, María del Rocío | Catalunya Diari

Sobretot, per les nombroses polèmiques que ha protagonitzat. De fet, arribava a afirmar als quatre vents que es casaria amb el fill d'Ortega Cano, cosa que enfuria la seva cunyada, Gloria Camila, i també la resta de la família. Ells tenen clar que Michu ho fa per diners i no entenen quina és la necessitat de generar aquest tipus de polèmiques.

Ana María Aldón entén el patiment de Michu
Michu ha visitat diverses vegades José Fernando amb la seva filla | Europa Press

D'altra banda, José Fernando hauria estat molt pendent del qual havia passat amb la seva germana Rocío i el seu testimoni. Fins i tot tindria ganes d'asseure's amb ella per escoltar la seva versió de la història. De fet, Michu no dubtava a mostrar-li tot el seu suport a Carrasco a les xarxes socials.

Ella es convertia en l'aliada més inesperada de la primogènita de Rocío Jurado i assegurava que gràcies a ella «havia confirmat i comprès moltes coses».

«El que corre per vena és orxata (...). L'únic que interessa aquí són els diners i què diran (…) Ni família ni rotllos», sentenciava.