Imatge d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana fa un gir de 18oº i confirma què passarà el pròxim dimarts

La presentadora ha deixat a tothom de pedra

Han passat moltes setmanes des que Ana Rosa Quintana va anunciar de cop i volta que havia de retirar-se del focus mediàtic. El càncer va suposar un gran cop a la seva carrera professional i personal del qual encara s'està recuperant. Ara, Ana Rosa ens sorprèn amb un nou gir a la seva vida i es farà oficial dimarts que ve.

Ana Rosa Quintana i el càncer

Concretament, a finals de novembre la presentadora dels matins de 'Telecinco' va deixar l'audiència de pedra. Ana Rosa Quintana havia d'anar-se'n durant un temps de la televisió per enfrontar-se a un dels seus problemes de salut més grans: el càncer.

«M'han detectat un carcinoma en una mama, afortunadament, està localitzat. No hi ha metàstasi, però requereix un tractament intens que em mantindrà allunyada d'aquest plató i d'aquests companys, que també són la meva família», explicava.

Imatge d'Ana Rosa Quintana seriosa.
Ana Rosa Quintana va anunciar en directe a 'El programa de Ana Rosa' que tenia càncer. | GTRES

Durant tot aquest temps, la presentadora ha estat en contacte amb els seus seguidors i no ha fet altra cosa que enviar missatges esperançadors. Tant és així, que aquests van ser els primers en ser testimonis del seu progrés. «Ja ho hem superat», deia emocionada.

Des de llavors, hem pogut veure la periodista en tan sols una ocasió, coincidint amb San Isidro i les festes taurines a Las Ventas. Allí va mostrar el seu millor somriure, però sense donar detall de quins eren els seus propers objectius. Ara, ja se'n coneix el més important.

Imatge d'Ana Rosa Quintana als toros.
Foto d'Ana Rosa Quintana a la plaça de toros Las Ventas, a Madrid | GTRES

Ana Rosa Quintana fa un gir de 180º

Després de la tempesta arriba la calma. Tot i que de moment la presentadora ha decidit gaudir de les vacances d'estiu abans de tornar a la feina, la veurem abans del  que estava previst.

Ana Rosa Quintana ha pres la decisió de reaparèixer públicament per la porta gran. I ho farà en un esdeveniment envoltat d'influencers i persones de gran importància en el món del cor.

Serà dimarts que ve, juntament amb l'equip de Sesderma. El motiu és el llançament internacional de la línia d'alta cosmètica, ja que la periodista hi està lligada des de fa anys.

El missatge d'Ana Rosa que ha generat polèmica

Tot i la seva absència a Telecinco, Ana Rosa segueix sent la protagonista del seu propi programa. No hi ha dia que els seus companys no la recordin. Tot i que sembla que durant els últims dies un comentari desafortunat no li ha agradat gaire.

Joaquín Prat era el que anunciava la tornada d'Ana Rosa Quintana i, amb un to humorístic, el periodista convidava la presentadora a tornar-hi. «Ja està bé, no? Vine ja que t'estem esperant», va exclamar.

Com es podia esperar, aquest missatge ha fet Joaquín Prat viral a les xarxes socials, tot i que el periodista ha preferit no donar explicacions.

Segons ha informat la mateixa cadena de Mediaset, el presentador ha signat una prolongació del seu contracte i no vol ficar-se en embolics.

Joaquín Prats i Ana Rosa Quintana
Joaquín Prat va tenir per a molts un comentari desafortunat amb Ana Rosa Quintana. | Catalunya Diari

 

Els plans d'estiu d'Ana Rosa Quintana

Abans de tornar als platós de televisió, Ana Rosa Quintana té molts plans d'estiu. Ja recuperada del tot, té forces per no quedar-se quieta. Aquest any la periodista iniciarà les vacances a Sotogrande.

Cadis serà la ciutat on, un any més, Ana Rosa Quintana passarà els dies d'estiu amb els seus fills. Allà té una casa des de fa anys que li serveix per carregar-se d'energia abans de tornar a treballar.