Primer pla d'Olga Moreno somrient

Olga Moreno desafia Rocío Carrasco amb la seva última jugada a Telecinco

Olga Moreno ha plantat cara a la protagonista del moment

Olga Moreno ha tornat a Telecinco, però no sense certes imposicions. Ja des d'un primer moment, l'ex d'Antonio David deixava clar que no pensava parlar de la seva vida privada a cap programa.

De fet, Toñi Moreno li va posar molt difícil a l'hora d'entrevistar-la.I ara hem descobert, gràcies a Jorge Javier Vázquez, que la flamant guanyadora de 'Supervivientes' també va imposar certes prohibicions.

Olga Moreno
Captura d'Olga Moreno durant l'últim debat de 'Supervivientes 2022'. | MEDIASET

Concretament, demanava no coincidir amb el de Badalona al mateix plató, ja que ell ha manifestat públicament el seu rebuig cap a Antonio David i els seus, cosa davant de la qual, Vázquez no s'ha quedat de braços plegats. S'ha dirigit directament a l'empresària per llançar-li una advertència. El presentador té clar que Olga serà l'encarregada de lliurar el xec al guanyador d'aquesta nova edició de 'Supervivientes'.

David Flores Carrasco i Olga Moreno
David Flores Carrasco i Olga Moreno tenen una relació molt especial. | GTRES

El problema és que ell serà el presentador de la gala i deixava clar que no faltaria a aquesta cita tan important.

«Estava pensant que no sé què passarà perquè aquest, també, és el plató de 'Supervivientes', llavors no sé què passarà el dia de la final quan la guanyadora de l'edició anterior, que m'ha vetat, hagi d'entrar al meu plató a repartir el xec a la persona que guanyi. Perquè jo del meu plató no em moc, vaja. Compte», advertia.

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez ha plantat cara a Olga Moreno. | TELECINCO

«Jo crec que aquest any el xec es lliurarà per sobre, per correu postal», comentava amb certa ironia.I és que des que va començar el programa, no ha coincidit ni una sola vegada amb Olga Moreno.

Jorge Javier incidia, a més, en el paper tan nociu de Moreno amb Rocío i David Flores:

«Ha participat en la mentida, en la manipulació i en fomentar la mala reputació com a mare de Rocío Carrasco. Ha estat una pèssima influència per a aquests nens», sostenia.

▶️ Rocío Carrasco cuenta la verdad sobre la separación de sus padres, Rocío Jurado y Pedro Carrasco

Les exigències d'Olga Moreno per tornar a Telecinco

Encara que no és la primera vegada que carrega contra ella. «Olga Moreno ha estat còmplice en la destrucció de Rocío Carrasco durant 20 anys, ha participat d'una manera molt activa», sentenciava.

«No és cap víctima, ha pres determinacions a la vida de Rocío Flores que mai hauria d'haver pres, contra el criteri de Rocío Carrasco i el de qualsevol mare amb tres dits de front».

El presentador assegurava haver-se cansat que la malaguenya jugui a la distracció i es faci la víctima.

Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.
Rocío Carrasco es desfoga a gust contra la seva família. | Mediaset

«Ha fet tot el possible per destruir la faceta maternal de Rocío Carrasco, per tant, que ningú digui que Olga Moreno és la 'mare' que aquests nens mai no han tingut, perquè això no es fa com a mare».

Això coincideix amb el que deia la dona de Fidel Albiac, que acusava l'empresària de ser la culpable de la situació actual que té amb els seus fills. «Una altra dona no hauria fet això, no són els teus fills, són els meus».

«Només espero que la teva filla no passi ni una ínfima part del que tu i el teu ex li heu fet passar als meus fills i a mi», concloïa.

David Flores i Olga Moreno
Captura del retrobament de David Flores i Olga Moreno després de la final de 'Supervivientes 2021'. | MEDIASET

Del que no hi ha dubte, és que Rociíto ja no pensa callar. Per això, no li tremola el pols a l'hora d'anar contra els seus familiars.

«Van a la presa més fàcil, a la presa més indefensa, a la presa que està ferida i a la qual poden atacar», assenyalava. «I la presa que saben que no té la que està a dalt, que era la que els posava el límit», afirmava.