Primer pla de José Ortega Cano amb cara de sorpresa

Ortega Cano, de pedra amb les declaracions que fan perillar el seu matrimoni

Ortega Cano no es pot creure el que ha hagut de sentir per part de la seva dona

Ortega Cano fa setmanes que veu que el seu matrimoni amb Ana María Aldón és a la corda fluixa. I és que ella no ha dubtat a confessar públicament que ell no vol fer cap pla junt amb ella, entre altres coses. Aquesta situació ha fet que es parlés de divorci, encara que les 'aigües semblaven haver-se calmat' últimament, però fins ara.

La dissenyadora acaba de fer noves declaracions deixant en evidència que hi ha alguna cosa del torero que li fa molt de mal. Una cosa que fins i tot en el futur li podria retreure a ell el fill que tenen en comú. Es tracta de les paraules d'amor constants del de Cartagena cap a Rocío Jurado.

Ortega Cano rep un inesperat 'revés' d'Ana María Aldón

El pare de Gloria Camila ha estat i està molt preocupat per salvar la seva relació de parella. Per això, com Ana María va reconèixer fa poc sembla que havia canviat alguna cosa i estava posant alguna cosa de part seva per arreglar les coses. Però en les últimes hores el matrimoni ha tornat a esquerdar-se i tot per unes paraules d'ella.

A Viva la vida, on Aldón treballa, s'han analitzat les dues primeres entregues de la segona part de la docusèrie de Rocío Carrasco. Uns capítols en què aquesta afirmava que tant el seu pare com la seva mare es van morir enamorats l'un de l'altre. I això que tots dos havien tornat a casar-se: Pedro amb Raquel Mosquera i 'La Jurado' amb Ortega.

Sobre aquest comentari, se li ha volgut preguntar a la dona del torero. I ella, tan clara com moltes vegades, ha sorprès amb les seves paraules. Sí, perquè ha manifestat: «Jo estic extrapolant el que ha dit Rocío sobre els seus pares, ho estic portant al meu terreny».

«Per això, penso que què pensarà el meu fill quan en realitat vegi el seu pare dir que l'amor de la seva vida va ser Rocío Jurado. Llavors, m'ho porto cap a la meva banda».

Muntatge fotogràfic d'Ana María Aldón i Ortega Cano.
Ortega Cano ha vist com Ana María li feia un retret molt dur. | CatalunyaDiari
 

A això ha afegit: «Sé que tothom té problemes i que s'està parlant de Rocío. Però bé, jo també tinc les meves coses».

Aquesta afirmació ha deixat estupefacte a tothom, ja que suposava un veritable 'zasca' al seu marit. Tant és així que Terelu Campos ha exposat: «Visca. Perdó, però és que tens tota la raó».

Fins i tot la presentadora, Emma García, ha manifestat: «Perquè aquí no hi ha públic, que si no t'aplaudiria. Seria un aplaudiment per la sinceritat perquè tu tens un paper complicat aquí, perquè el teu marit sí que està ficat amb l'assumpte de Carrasco».

▶️ Rocío Carrasco cuenta la verdad sobre la separación de sus padres, Rocío Jurado y Pedro Carrasco

Després de tot el que acabava de passar, se li ha preguntat a la dissenyadora com es trobava. I la seva resposta no ha pogut ser més contundent: «Estic respirant i estic viva, malgrat que hagi de donar explicacions. Estic tirant endavant i intentant estar bé perquè són moltes coses».

«No és només el que la gent pensa i el que es creu que sap de tu, hi ha coses al darrere que ni se saben ni s'expliquen. Són coses quotidianes de cada família que sí que afecten de manera molt directa sobre la teva salut mental i les teves ganes de tirar endavant».

José Ortega Cano i Rocío Jurado en un photocall
Ana María Aldón està fart de les declaracions plenes d'amor d'Ortega Cano cap a Rocío Jurado. | Cedida
 

Ortega Cano coneix més declaracions d'Ana María Aldón sobre la família Mohedano

El destre també ha conegut altres opinions de la seva dona sobre l'esmentada docusèrie. Així, sobre la mediàtica família Mohedano, a qui Carrasco ha criticat amb duresa, la dissenyadora ha dit: «Jo la conec des d'una altra perspectiva. No puc donar suport a què diu d'aquesta part del clan, no tinc aquest concepte d'ells».

Això sí, ha agraït que la protagonista no la 'barreja' en aquesta 'guerra' en què estan implicats el seu marit i la que va ser la família política d'ell. Ho ha fet dient: «Em sembla coherent perquè és la realitat».

Ana María Aldón amb el capcot.
La dona d'Ortega Cano ha estat molt clara donant la seva opinió sobre la docusèrie de Rocío Carrasco. | Mediaset