Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Amador Mohedano

Amador Mohedano no calla: «Rociíto hauria hagut d'estimar millor la seva mare»

Amador Mohedano ha carregat durament contra Rocío Carrasco després de les paraules d'ella

Amador Mohedano ha esdevingut protagonista sense voler de la premsa rosa. I és que Rocío Carrasco, la seva neboda, ha fet unes dures declaracions. L'ha deixat en evidència com a germà i com a representant de 'La Jurado', de manera que ell no ha volgut quedar-se callat.

La manera que ha hagut de reaccionar a aquestes paraules ha estat carregant públicament contra ella. Ha qüestionat que s'estimés de veritat la seva mare.

Amador Mohedano, l'objectiu de Rocío Carrasco

L'exmarit de Rosa Benito ha vist que Rociíto ha estrenat de la segona part de la seva docusèrie. Una estrena que ha estat marcada per les contundents declaracions en contra de la seva família més mediàtica.

Imatge promocional de la nova docusèrie de Rocío Carrasco
Rocío Carrasco s'ha sincerat més que mai sobre Amador Mohedano i la seva família mediàtica. | Mediaset
 

La dona de Fidel ha acusat els seus oncles, Amador i Gloria, de ser els responsables que la seva mare se separés del seu pare. Però no només això, també ha deixat de manifest que es mouen únicament per diners, per això els ha qualificat de jauría. Tant és així que ha afirmat que si no hi té relació des de fa temps, és perquè no van quedar satisfets amb l'herència de 'La más grande'.

El germà de la cantant ha estat qui s'ha emportat la pitjor part. Sí, perquè també ha estat qüestionat com el seu mànager. I això és una cosa que no només ha fet la seva neboda, sinó també altres persones del cercle de l'artista.

Han establert que Mohedano «quan agafa la seva germana ja era l’artista que tots coneixem. A ella la feina li sortia sola, no s'havia de buscar». És més, Manolo Sánchez, un dels primers representants de la de Chipiona va exposar-li: «Li faltava preparació».

«La seva tasca era posar-se en contacte amb les empreses contractants i encarregar-se de trucar als músics i del transport, poca cosa més».

Amador Mohedano respon a Rocío Carrasco

El pare de Chayo s'ha mostrat molt molest amb la imatge que s'ha donat d'ell a la docusèrie. Per aquest motiu, aquest cap de setmana ha trucat a Viva la Vida per donar la seva opinió sobre això i per carregar contra Carrasco.

Així, ha afirmat: «Hi ha coses que me les esperava, però la veritat és que estic al·lucinant perquè veig un odi i una rancúnia grandíssima. Pensava que mai a la vida seria capaç de treure totes aquestes intimitats i aquests draps bruts. Ara mateix el que vull és veure tot allò que ha dit i amb el temps parlaré».

A això hi ha afegit: «No assimilo bé el que la meva neboda està fent. I em fa mal per sobre de tot la manera com està tractant la meva germana Gloria perquè no s'ho mereix».

Imatge de Rocío Carrasco i Amador Mohedano quan eren més joves
Amador ha manifestat que Rocío s'està movent per odi. | CatalunyaDiari
 

En aquest punt ha volgut defensar-se de les acusacions que se li han fet professionalment. Ha explicat: «Ningú neix sabent i jo procurava aprendre dels representants que ella tenia perquè eren els millors. I quan ella em va veure capacitat va ser quan va decidir que jo ocupés aquest lloc».

Però aquí no s'ha quedat tot, ja que Amador ha optat per carregar amb contundència contra la filla gran de 'La Jurado'. Ho ha fet dient: «Ella s'ho ha trobat tot fet, no li ha importat mai la carrera de la seva mare. I tampoc no s'ha preocupat de les seves coses».

Imatge d'Amador Mohedano a plató.
Amador ha 'contraatacat' Rocío Carrasco de manera dura. | Mediaset
 

De la mateixa manera, li ha enviat un missatge molt dur. En concret, ha afirmat: «Tots nosaltres hem estimat moltíssim la meva germana. És ella qui havia d'haver estimat millor la seva mare».

«Nosaltres hem estat sempre quan hem hagut de ser-hi, des del principi fins al final».