Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Santi Millán.

Rosa, la dona de Santi Millán que no es creu el vídeo del seu marit amb una altra

El matrimoni de Santi Millán en perill per culpa d'un vídeo sexual

Santi Millán està vivint un autèntic malson. Fins ara, l'actor i presentador mantenia una vida idíl·lica al costat de la dona i seus els fills. No obstant això, la filtració d'un vídeo compromès ho pot canviar tot.

Santi Millán, enxampat amb una altra

Aquest diumenge, les xarxes socials s'incendiaven davant de les imatges que es difonien de Santi Millán. El vídeo, d'alt contingut eròtic, circulava sense censura a través de la xarxa, causant una gran commoció entre el públic. Però, més enllà d'això, el que és realment sorprenent és que la persona amb qui el presentador practicava sexe no era la seva dona.

Fotomuntatge de Santi Millán i la seva dona Rosa Olucha.
Santi Millán, contra les cordes després d'haver-li estat infidel a la seva dona. | CatalunyaDiari
 

De la misteriosa noia que apareix al vídeo només se sap que és rossa. De moment, no han transcendit més dades que permetin identificar-la. Tot i això, la gent ja ha advertit que es tractava d'una infidelitat i els comentaris no s'han fet esperar.

El presentador de Got Talent sempre ha estat molt gelós de la seva vida privada. Tot i la seva llarga trajectòria a la pantalla i els escenaris, poques coses sobre la seva intimitat han sortit a la llum.

Encara que sí que es coneix que manté una llarga relació amb la directora i realitzadora de televisió Rosa Olucha. Tots dos s'han deixat veure públicament en alguns esdeveniments i gales importants.

Imatge de Santi Millán amb la seva dona als Premis Gaudí.
Santi Millán fent un petó a la seva dona al photocall dels Premis Gaudí el 2016. | GTRES

 

Santi i Rosa fa més de dues dècades que estan junts, una relació, d'altra banda, plena d'alts i baixos. Tot i que, finalment, es van donar el 'sí, vull' el 2009 i junts van formar una família. La parella compta amb dos fills que ja són adolescents: Marc i Rut.

Mentre que l'actor no sol mostrar gaires moments familiars a les xarxes, la seva dona sempre presumeix de la família. Què opinarà ara de tot el que ha passat?, com s'haurà pres aquesta traïció pública?

Resulta lògic pensar que, davant aquest escàndol, el matrimoni de Santi Millán pot trontollar. Una cosa força semblant al que ha passat entre Shakira i Piqué.

L'error del presentador encara és més greu, ja que va ser ell mateix qui es va gravar mantenint relacions sexuals extramatrimonials. Al vídeo es mostra clarament com Santi és qui ho filma tot en mode selfie.

No se sap amb quin objectiu Santi Millán va procedir així. Però, per descomptat, no és gaire intel·ligent fer un vídeo amb la prova d'una infidelitat.

Com calia esperar, les imatges van córrer com la pólvora per les xarxes socials, obrint interessants debats sobre això. Recordem que fa poc es va estrenar a Disney+ Pam & Tommy, una sèrie centrada en el polèmic robatori de la cinta sexual de la parella. Així com les brutals conseqüències que va haver d'afrontar Pamela Anderson sobre això.

Més recentment, Netflix també tocava el tema de la privadesa amb Intimidad. La sèrie espanyola fa reflexionar sobre diversos escàndols sexuals que han dinamitat carreres professionals.

Santi Millán, per la seva banda, es mostra cautelós davant dels fets. No ha volgut donar més titulars i, simplement, qualifica de 'delicte' la difusió de la famosa cinta sexual.

«No penso fer cap comentari. Jo no vull dir com s'han d'enfocar les coses, però la notícia aquí és que s'ha comès un delicte», assenyala el presentador.

S'atrevirà la dona de Santi Millán a fer el pas de deixar el seu marit?, afectarà això el seu futur professional?

Són moltes les incògnites que aquest vídeo ha posat damunt la taula i caldrà esperar veure com evoluciona tot.