Primer pla de Rocío Flores

Rocío Flores té una trobada amb la seva mare i comprèn què fallava entre elles

Rocío Flores ha descobert per què la relació no funcionava

Rocío Flores ha tingut l'oportunitat de retrobar-se amb la seva mare a través de la pantalla, ja que Telecinco ha emès un nou documental. En el nombre de Rocío ha aclarit molts dubtes del públic, però ha generat unes conseqüències que ningú no s'esperava. Rociíto ha explicat per què no té relació amb els germans de la seva mare, el clan Mohedano, i ells han respost.

Rocío Flores s'ha adonat de com serà l'estratègia dels Mohedano: volen demostrar que Rociíto no es portava bé amb la seva mare. Suposadament tenien un tracte molt tens i van discutir moltes vegades, una cosa que la cantant lamentava amb freqüència. Alejandra Rubio, íntima amiga de la dona de Fidel Albiac, ha assegurat que tot és mentida.

Imatge de Rocío Carrasco.
Rocío Flores pot escoltar Rociíto. | Telecinco
 

Rocío ha comprès què fallava en la relació que la seva mare mantenia amb Rocío Jurado: Rociíto sempre ha estat rebel i independent. Un dels seus cosins, el fill d'Amador Mohedano i Rosa Benito, ha parlat a Viva la Vida per confirmar aquesta teoria. Creu que Carrasco parla des «del remordiment» perquè sap que podia haver-se portat millor amb la cantant.

Rocío ha de donar explicacions i comentar el nou documental perquè treballa de col·laboradora a El Programa de Ana Rosa. Fa molt que no veia la seva mare, exactament des que Telecinco va estrenar Contar la verdad para seguir viva. La jove va patir molt amb aquest projecte televisiu i està fent l'impossible per protegir-se dels seus enemics.

La filla d'Antonio David tenia una bona premsa: es portava bé amb els presentadors i s'havia guanyat la confiança del públic. Tot i això, la seva mare la va acusar d'haver tingut un comportament inadequat i va publicar una sentència que no la deixava en molt bon lloc. Des d'aquell moment tothom es va posar a sobre de la col·laboradora i el seu exèrcit de detractors no ha deixat de créixer.

Rocío Flores desconeixia el veritable problema

Rocío, malgrat totes les crítiques que ha rebut, mai no ha atacat Rociíto públicament perquè no vol fer mal a ningú. Tampoc no ha investigat més del compte, així que desconeixia que Carrasco va tenir moltes diferències amb Rocío Jurado. El fill d'Amador Mohedano ha tret aquest problema per intentar devaluar el nou documental de Telecinco.

Primer pla de Rocío Flores mirant intensament
Rocío Flores té un record entranyable de la seva àvia. | Instagram
 

La col·laboradora ha tingut una trobada amb la seva mare a través de la pantalla, però mai no dirà exactament el que pensa. Els Mohedano ja s'estan encarregant de desmuntar certes informacions i no contribuirà a augmentar la tensió. El nebot de 'la más grande' creu que Carrasco vol «esmenar tot el mal que va causar».

Un periodista del programa Viva la Vida ha parlat amb ell i els tertulians d'Emma García han destapat el veritable problema. Reconeixen que Rocío Jurado va tenir discussions amb la seva filla, però asseguren que no és res que se sortís del que és normal. Amador Mohedano ha confirmat que la relació entre elles fallava perquè la seva neboda tenia molt de caràcter.

Rocío Flores, impactada: «Veig odi i rancúnia»

Rocío s'ha quedat realment sorpresa en escoltar les declaracions del fill d'Amador, ja que mai no ha volgut ser una cara coneguda. «Estic al·lucinant, veig odi i rancúnia. Tots aquests draps bruts que està traient ella no em fa gens de gràcia», ha declarat recentment.

La neta de 'la más grande' s'ha adonat d'allò que fallava entre la seva mare i la cantant: totes dues volien prendre les seves decisions. Rociíto va marxar de casa per viure amb Antonio David, malgrat que Rocío Jurado li va demanar que no ho fes. Això va crear un problema entre elles, però van aconseguir solucionar-ho a temps perquè s'adoraven mútuament.