Imatge de Santi Millán.

La dona del vídeo íntim de Santi Millán pren una contundent decisió

Santi Millán encara està al·lucinant amb l'escàndol en què s'ha vist embolicat

Santi Millán ha esdevingut protagonista involuntari del dia a causa de la filtració d'un vídeo seu pujat de to.

No se sap si ha estat víctima d'un hackeig del seu telèfon mòbil o què pot haver passat. La veritat és que aquest material privat del presentador s'ha compartit molt per Internet.

El vídeo, ja retirat de gairebé totes les xarxes socials i plataformes per les quals s'ha distribuït, no deixa res per la imaginació. El més greu de la situació és que es tracta d'un vídeo privat difós sense consentiment, fet que constitueix un delicte.

Santi Millán i Rosa Olucha
Santi Millán i Rosa Olucha, afectats per una filtració inesperada | Instagram

Així s'ha pronunciat el mateix Millán a ABC. «No penso fer cap comentari. Jo no vull dir com s'han d'enfocar les coses, però la notícia aquí és que s'ha comès un delicte. Jo no entenc de lleis ni altres, així que no comentaré».

Ràpidament ve al cap el cas d'Olvido Hormigos de fa uns anys, quan va viure una situació similar. En aquesta ocasió, es veu Millán al llit amb una dona rossa, que no és la seva parella, Rosa Olucha.

Santi Millán i Rosa Olucha estan casats des del 2009, però són parella des de fa més de 20. Tenen dos fills adolescents, Marc i Ruth i Santi ha presumit de família unida i estable en diversos moments de la seva vida. Tant ell com Rosa, directora de televisió, han fet gala d'una solidesa familiar i matrimonial que ara podria saltar pels aires.

Aquí poden començar el segon vessant dels problemes, ja que probablement es tracta d'una suposada infidelitat del presentador a la seva dona. Els interrogants s'hi acumulen. Per què va gravar un vídeo com aquest si es tracta d'una suposada relació extramatrimonial? Com s'ha arribat a fer públic el vídeo? Qui és la noia que està amb Santi al llit?

Santi Millán i el vídeo que ningú coneixia

Santi Millán està preocupat pel seu futur, encara que aparentment, a casa seva tot va bé. Rosa ha penjat un parell de stories aquest matí, un amb unes orquídies i un altre mentre es rentava el vehicle.

Rosa (la dona rossa en primer pla, a baix a l'esquerra a la següent foto) té una atrafegada vida social i és molt activa en xarxes socials:

Per la seva banda Santi, està immers en l'enregistrament de Got Talent i ha preferit continuar centrat en la feina.

La noia rossa que suposadament apareix amb ell al vídeo ha tancat les seves xarxes socials. S'especula amb diversos noms, malgrat que el que cobra més força és el d'una noia, que també té parella i que formaria part del cercle d'amistats de Rosa Olucha.

De moment, ningú no ha pres cap determinació sobre això. Probablement la parella espera que la situació es calmi per parlar del que ha passat i prendre algun tipus de mesura, que també podria ser seguir endavant com si res.

Els comentaris i reaccions a la publicació del vídeo es compten per centenars a les xarxes socials. Els mems tampoc han trigat a aparèixer. Sembla que seria un vídeo antic, segons alguns internautes que consideren que Santi està molt més jove que actualment.

No obstant això, està amb Olucha des de fa més de 20 anys pel que serien ja parella quan es va gravar. Tampoc no se sap si va ser en algun moment que la parella estigués passant una crisi o s'hagués donat algun temps.

El delicte que ha denunciat Santi Millán

Millán, que actualment té 53 anys, està commocionat per aquests fets que ja ha qualificat de delicte. De fet, publicar el vídeo és delicte i també ho és compartir-lo i fer-lo circular a xarxes, xats públics o privats o grups de Whatsapp. El Codi Penal ho tipifica específicament com un delicte de revelació de secrets.