Imatge de Pedro Carrasco i Rocío Jurado

Revelen per fi el motiu real de la separació de Rocío Jurado i Pedro Carrasco

Rocío va intentar tornar amb ell en un parell d'ocasions

Rocío Jurado mai va deixar d'estar enamorada de Pedro Carrasco, fins i tot després d'haver-se separat. D'aquesta manera ho va confessar la seva filla durant l'emissió de la seva sèrie-documental. Així mateix, es va atrevir a revelar els motius pels quals els seus pares van acabar trencant la seva relació.

Tot i això, el seu punt de vista xoca força amb el que té Raquel Mosquera, la vídua del boxejador. La perruquera es va mostrar molt molesta amb les últimes declaracions de Rociíto, ja que, més d'una vegada, va assenyalar que el matrimoni entre ells havia estat un 'error' perquè ell seguia sentint alguna cosa per la cantant.

És cert que Jurado va intentar tornar amb l'esportista fins a dues vegades, com va recordar la col·laboradora de Viva la vida. Durant la seva intervenció a l'espai de Mediasetes va mostrar una mica dolguda. «No estic enfadada, però sí que tinc ganes de posar al seu lloc persones que quan em tenen cara a cara no s'atreveixen a dir-me res», apuntava.

Imatge de Pedro Carrasco i Rocío Jurado.
Rocío Jurado, amb el boxejador | Cedida

D'aquesta manera, li va recriminar a la dona de Fidel Albiac que no tenia dret «a parlar en nom d'un mort. Ella que parli en nom seu, com jo parlo en el meu», va criticar Raquel.

Les paraules de Rociíto assegurant que encara hi havia amor entre els seus pares una vegada separats van molestar molt la vídua. No obstant això, va revelar que l'artista va intentar reconciliar-se amb Pedro dues vegades, però ell es va negar a reprendre la relació. Segons sembla, entenia que ja havia acabat aquesta etapa i que no tenia sentit tornar a estar junts.

«Això és una cosa que no he explicat mai, però moltes persones ho saben. Pedro i jo estàvem de xicots, portàvem dos anys junts» quan 'la més gran' «va voler recuperar-lo», confessava la perruquera a Viva la vida.

Rocío Jurado «estava enamorada d'ell», però l'esportista «no va voler tornar amb ella perquè estava enamorat de mi. De la persona afectuosa, senzilla i familiar amb qui va estar fins que va morir, jo», explicava Raquel.

Era habitual que la de Chipiona es posés en contacte amb el marit a altes hores de la matinada, i no precisament per sol·licitar-li una segona oportunitat. Bàsicament era per comentar-li les baralles que tenia amb l'ex d'Antonio David.

«A les 3:00 de la matinada ens trucava dient que s'havia barallat amb la seva filla i que volia marxar amb el seu pare», va explicar. Alhora, recorda que els primers anys de relació van ser complicats al costat del boxejador i que havien donat una imatge molt errònia als mitjans.

«Segur que molts es van creure que jo era una qualsevol, que només estava amb Pedro per interès, però es van equivocar», relatava. A més a més, destaca que l'artista quan la va conèixer «es va adonar que jo estimava Pedro i era bona per a ell».

▶️ Rocío Carrasco cuenta la verdad sobre la separación de sus padres, Rocío Jurado y Pedro Carrasco

Rocío Jurado xocava amb Pedro

Sempre hi va haver dubtes sobre el motiu que va arribar a Rocío Jurado a separar-se de Pedro Carrasco. Ara la seva filla assenyala a la seva sèrie-documental que el seu pare li havia dit que la culpa del divorci la van tenir Gloria i Amador Mohedano. Per tant, responsabilitzava la família de l'artista que trenquessin el matrimoni.

Tot i això, Raquel Mosquera ho va desmentir aquest diumenge a Viva la vida. Va explicar que el boxejador «era senzill, afectuós, tot un senyor, a qui li encantava la vida familiar i els amics. Però succeïa que ella tenia molt de temperament i xocaven en caràcter».

José Ortega Cano i Rocío Jurado en un photocall
Rocío va tornar a recuperar la il·lusió gràcies a Ortega Cano | cedida

Desvela que quan es va donar a conèixer la ruptura «ells feia temps que estaven separats. Vivien a la mateixa casa, però feien vides independents». Finalment, Rocío Jurado deixaria de trucar a la porta de l'esportista una vegada que es creués a la seva vida Ortega Cano, amb qui es va casar i va adoptar dos nens.