Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer plànol de Isa Pantoja trist amb els ulls plorosos a 'La casa fuerte' de Telecinco

Isa Pantoja assumeix una notícia trista abans de la seva boda amb Asraf Beno

Isa Pantoja ha rebut una garrotada pocs dies abans de celebrar-se el seu casament

Isa Pantoja no està travessant el seu millor moment personal, tot i que falta molt poc per complir un dels seus grans somnis. El seu intent desesperat per acostar-se a la seva mare, Isabel Pantoja, i aconseguir que assisteixi al seu enllaç matrimonial amb Asraf Beno està sent tot un repte per a ella.

Com és evident, el seu desig més gran és que la tonadillera l'acompanyi aquest dia tan important per a ella, però, com ja va dir fa uns mesos, no ho veia clar.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Tot i això, Isa Pantoja no va perdre l'esperança de veure la seva mare entre els convidats del seu casament. Però la data del casament cada vegada és més a prop i, en aquests moments, la jove ja hauria assumit la trista notícia que Isabel Pantoja, finalment, no hi acudirà.

Isa Pantoja rep un nou desvergonyiment de la seva mare: no anirà al casament

Cal recordar que, al principi, es va pensar que la tonadillera acompanyaria Isa Pantoja en el seu casament amb Asraf Beno. Així i tot, el pas del temps i les declaracions que ha fet públicament fins ara la mateixa Isa Pantoja han acabat aclarint que això finalment no passarà.

Primer pla d'Isa Pantoja amb ulleres de sol i amb un rostre seriós
Isa Pantoja, en el seu pitjor moment personal després de saber que la seva mare no anirà al casament | Europa Press

«Ara mateix no tenim cap relació», va aclarir recentment en un programa de Telecinco. «Jo no la jutjaré ni vull que ningú ho faci. No sé per què no vol parlar amb mi», va expressar.

Pel que fa a això, Isa Pantoja va confessar que no estava sent fàcil per a ella i que s'havia imaginat «tot d'una altra manera» per al casament amb Asraf Beno.

Imatge d'Isabel Pantoja, amb rostre trist, amb la seva filla, Isa Pantoja, amb rostre seriós, en una gala de 'Supervivientes 2019'
En els darrers anys, la relació d'Isa Pantoja amb la seva mare s'ha complicat | GTRES

Aquesta plantada per part de la cantant a Isa Pantoja és un altre més que se suma a la llarga llista de disgustos. Recordem que la noia ha sentit des de la seva adolescència que ha estat sola, sense la companyia i el suport de la seva mare.

Un dels moments en què va sentir que la seva mare li va donar un cop baix va ser quan aquesta va decidir convidar el seu aniversari a Omar Montes, exparella d'Isa Pantoja, sabent que la seva filla i ell no es portaven bé.

Isa Pantoja i el seu desastrós intent d'acostar-se a la seva mare

Però, malgrat aquests constants despropòsits de la cantant, Isa Pantoja sempre intenta tenir un acostament amb ella. L'últim va ser fa dues setmanes, quan va intentar, sense èxit, assistir al concert de la mare a Sevilla.

Segons va transcendir, Isa Pantoja va demanar dues entrades a persones properes a la seva mare, però no les hi van donar per ordres expresses de la cantant. Una informació que, més tard, va ser confirmada indirectament per la mateixa jove. «Em vaig plantejar anar-hi perquè, no és un secret, vull que vingui al casament, vull parlar amb ella…», va afirmar.