Primer pla de Lydia Lozano, somrient durant el funeral de Jesús Mariñas a Madrid l'any 2022

És milionari el marit de Lydia Lozano? Tot el que se sap sobre Charly

Lydia Lozano i Charly fa 33 anys que estan casats

Durant 33 anys, Charly s'ha mantingut a l'ombra de la seva dona Lydia Lozano. La periodista ha estat una de les col·laboradores de televisió que ha aconseguit mantenir la vida privada lluny del focus mediàtic.

Tot i que durant els seus 14 anys com a col·laboradora a 'Sálvame', on sovint la vida privada dels seus tertulians i es convertia en notícia al mateix espai de Telecinco, Lydia sempre va aconseguir preservar la seva intimitat. Especialment la del seu marit, Carlos García-San Miguel i Rodríguez de Partearroyo, més conegut com a Charly.

Lydia Lozano amb el seu marit Charly passejant pel carrer amb ulleres de sol
És milionari el marit de Lydia Lozano? | GTRES

Sálvame

«Charly ho és tot, amb ell m'ha tocat la loteria», ha confessat Lydia més d'una vegada.

Qui és Charly, el marit de Lydia Lozano

Però, qui és Charly? Sempre respectuós amb la professió de la periodista, també ha sabut desenvolupar la seva vida professional en paral·lel a Lydia Lozano. Carlos García-San Miguel i Rodríguez de Partearroyo és un arquitecte que viu completament aliè a l'exposició mediàtica de la seva dona.

Lydia i Charlie es van casar fa 33 anys, el juny de 1990. Tal com ella mateixa va confessar, es van conèixer quan la periodista mantenia una relació amb un amic de Charlie. «Jo sortia amb un amic seu, però la relació no estava bé. Vam anar a sopar a casa de la família de Charly i ell va obrir la porta, amb uns pantalons i unes sabatilles verdes. Em va trucar l'endemà per quedar… i fins avui», va recordar.

Belén Estebal i Lydia Lozano, totes dues amb rostre seriós, en la seva connexió per al programa 'Contes Xinesos' de Telecinco
Es van conèixer quan la periodista mantenia una relació amb un amic de Charlie. | Mediaset

«Sempre vaig tenir més opcions i ho hauria tingut fàcil, però vaig decidir que no. Ara que veig tant de masclisme, feminisme… El que em molesta és que em diguin que calli perquè no tinc fills. Estic orgullosa d'haver pres al seu dia aquesta decisió i de no haver-me'n penedit mai», va afegir.

És milionari Charly?

Fent gala de ser una de les parelles més estables de la televisió, fan una vida molt casolana. Això sí, les festes que organitzen a casa seva són molt populars entre els seus amics i éssers estimats.

La llar del matrimoni és un dels béns immobiliaris de més valor de la parella. La casa on viuen es troba a la Colonia Ciudad Jardín Alfons XIII, una de les poques zones residencials de xalets que hi ha a l'interior de la M-30 madrilenya. Un edifici de tres alçades rehabilitat que té una superfície de 236 metres quadrats, una petita piscina i un jardí de menys de 30 metres quadrats. El seu valor podria assolir 1,5 milions d'euros, ja que disposar de piscina privada.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!