Primer pla de Kiko Hernández, molt feliç i somrient al plató de 'Sálvame' l'any 2021

Kiko Hernández torna a televisió lluny de Telecinco: qui l'ha contractat

Després de dir adéu a 'Sálvame', descobrim el nou projecte de Kiko Hernández a la televisió

Després de donar-se el "sí, vull" i gaudir d'una idíl·lica lluna de mel amb la seva parella, Fran Antón, Kiko Hernández torna. A través de les xarxes socials ha compartit, amb molta il·lusió, el seu nou projecte a la televisió.

Com hem pogut comprovar gràcies a la seva darrera publicació a les seves stories d'Instagram, el seu nou treball està molt lluny de Telecinco. En concret, el col·laborador apareix posant molt somrient als estudis de la cadena local Televisión Melilla. Unes imatges que han sorprès molt el seu milió de seguidors.

Kiko Hernández reprèn els seus projectes a la televisió

Kiko s'ha tornat a posar així davant les càmeres de televisió. Tot i que encara no se sap si és una col·laboració espontània o si ha fitxat per la televisió local de Melilla.

Captura d'una story d'Instagram de Kiko Hernández molt somrient a Televisión Melilla
Kiko Hernández torna a televisió lluny de Telecinco | Instagram, @kikohernandeztv

El que sí que és cert és la il·lusió que el col·laborador ha mostrat en el seu retorn a la petita pantalla després del final de 'Sálvame', el mes de juny passat.

"Doncs el vent bufa de Llevant", escrivia a les seves xarxes socials, fent referència al nom del programa on ha fet la seva aparició estel·lar, 'Vent de Llevant'.

El nou treball de Kiko que acosta més a Fran Ántón

El divendres 23 de juny, 'Sálvame' s'acomiadava definitivament dels teleespectadors, després de 14 anys a Telecinco. Un dels seus col·laboradors estrella va ser, sens dubte, Kiko Hernández, que va estar al peu del canó des del primer dia, amb les seves aportacions exclusives i polèmiques.

Per això no és estrany que fos un dels set col·laboradors als quals va fitxar Netflix, després de la fi de 'Sálvame'. La Fábrica de la Tele i Netflix van apostar perquè el programa tingués una nova vida a la plataforma.

Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame' asseguts en un sofà, fitxant per a Netflix
'Sálvame' continuarà a Netflix | Netflix

Al costat de Belén Esteban, María Patiño, Kiko Matamoros, Lydia Lozano, Terelu Campos, Chelo García Cortés i Víctor Sandoval, aquest estiu va viatjar a Mèxic i Miami per començar els enregistraments de la seva nova aventura.

A falta de saber com funcionarà el format a Netflix, que es dirà 'Sálvese quien pueda', segons Belén Esteban, la veritat és que el seu anunci ja va ser un gran èxit.

Per això no és estrany que l'estrena de 'Sálvese quien pueda', el pròxim mes d'octubre, es converteixi en un gran triomf per a la plataforma.

Captura d'una story d'Instagram de Kiko Hernández al plató del programa 'Viento de Levante' de Televisión Melilla
Kiko Hernández torna a televisió lluny de Telecinco | Instagram, @kikohernandeztv

A l'espera que s'estreni la primera temporada de 'Sálvese quien pueda', Kiko ha reprès els seus projectes. I ho ha fet a Melilla, ciutat natal de la seva parella, on Kiko Hernández i Fran Antón van celebrar el casament el 16 de setembre passat.