Primer pla de Marta Peñate Amador tocant-se els cabells

Marta Peñate parla com mai dels seus problemes per quedar-se embarassada

Marta Peñate explica als seus seguidors per què li costa tant quedar-se embarassada

Marta Peñate ha començat un tractament de fertilitat per quedar-se embarassada, això sí, en el moment que passi haurà de tenir molta cura, ja que serà de risc. En un directe a les seves xarxes socials, ha parlat sense embuts sobre el tema.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Marta Peñate comença el tractament de fertilitat

Marta Peñate va ser una concursant de 'Gran Hermano' i és una actual col·laboradora a 'Gran Hermano VIP'. L'exconcursant en un passat ja va explicar als seus seguidors sobre les peculiaritats que presenta el seu cos. La canària va explicar que té dos colls d'úter i té hidrosalpinx, una malaltia a les trompes de Fal·lopi que provoca infertilitat i per la qual ha de passar per quiròfan.

Tot i que un dels grans somnis de Marta Peñate és ser mare. Per aquesta mateixa raó, i tenint en compte la seva situació, l'ex de 'La Isla de las Tentaciones' està en mans de professionals que l'ajudaran a complir el somni de ser mare amb la seva parella, Tony Spina.

Marta Peñate ha reconegut en un directe que el seu embaràs no serà senzill, però tot i així està disposada a aconseguir-ho passi el que passi.

Marta Peñate: un embaràs amb molts riscos

A través d'un directe a les seves xarxes socials, Marta Peñate ha dit que els metges li han advertit que tindrà un embaràs de risc i per això ha hagut de prendre una sèrie de decisions clau abans de començar el tractament de fertilitat. "Si jo em quedo embarassada, tindré un embaràs de risc", ha confirmat la col·laboradora de Mediaset .

"Si són bessons, tindré un embaràs molt complicat perquè ja de per si amb un de sol és de risc. Per això, me n'implantaré només un perquè si m'implanto dos pot ser molt complicat per a mi. El meu úter no superaria un embaràs bessoner“, ha reconegut Marta Peñate. "El meu úter és més petitó del normal", ha afegit.

La col·laboradora de 'Gran Hermano VIP' ha explicat amb total naturalitat perquè el seu embaràs serà considerat de risc.

Marta Peñate va superar el virus del papil·loma humà

A Marta Peñate li van detectar el virus del papil·loma humà en un dels colls d'úter. A causa d'aquest problema de salut, el tractament de fertilitat es va endarrerir i li van haver de fer una conització. Aquest procés va consistir a treure-li un tros de coll d'úter per evitar que el virus s'estengués encara més i derivés en altres problemes greus, com ara càncer d'úter.

Marta Peñate va parlar sobre això i es va declarar a favor de les vacunes contra el virus del papil·loma humà. En els darrers tests va donar negatiu i amb això va donar pas al tractament de fertilitat per quedar-se embarassada