Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Edmundo Arrocet amb rostre seriós durant la premiere 'El Aguafiesta' a Madrid el 2023

Edmundo Arrocet: les noves dades que empitjoren la seva situació mediàtica

Edmundo Arrocet ha estat assenyalat per una de les filles de María Teresa Campos

Avui dia, Edmundo Arrocet no deixa de ser polèmica des que va morir la que va ser la seva parella durant sis anys, María Teresa Campos. L'humorista, que ha tingut aparicions desafortunades des d'aleshores, torna a estar al punt de mira per un altre motiu.

I és que acaba de sortir a la llum que el seu retorn a Espanya ha estat perquè ha concedit una exclusiva per a un mitjà espanyol. Així és, avui hem vist Edmundo Arrocet en una de les revistes de cor parlant sobre la periodista veterana.

Pel que fa a això, Carmen Borrego s'ha pronunciat sobre això i ha donat unes controvertides declaracions que han deixat en molt mal lloc Edmundo Arrocet.

Carmen Borrego, molt contundent amb Edmundo Arrocet: «És el pitjor que li va passar a la meva mare»

Ahir Carmen Borrego va acudir al plató de 'Vamos a ver' per primera vegada com a col·laboradora oficial. Ha estat allà on s'ha sotmès a una de les entrevistes més personals fins ara, ja que ha parlat de la dura pèrdua de la seva mare.

Amb Joaquín Prat, presentador de l'espai, la germana de Terelu Campos s'ha esplaiat i ha explicat com es troba en aquests moments. Després, Prat, aprofitant la presència de Borrego, no ha pogut evitar preguntar-li pel mateix Edmundo Arrocet i l'exclusiva que hauria concedit a un mitjà.

«D'aquell senyor no he parlat mai i només he contestat a les coses que ha dit la seva filla», responia molt contundent. Encara que al principi es va negar a parlar, finalment va acabar amollant la bomba.

«És el pitjor que li va passar a la meva mare en la vida», deia en referència a Edmundo Arrocet. Unes paraules que, per descomptat, han fet que la situació mediàtica de l'argentí hagi empitjorat, ja que novament la seva imatge s'ha vist perjudicada.

Imatge de Carmen Borrego, amb rostre seriós i trist, al plató de 'Vamos a ver' parlant sobre Edmundo Arrocet, exparella de la seva mare, María Teresa Campos
La col·laboradora ha estat molt clara amb la seva opinió sobre Edmundo Arrocet. | Mediaset

Edmundo Arrocet, embolicat de ple en polèmiques

En les darreres setmanes, Edmundo Arrocet ha estat durament criticat per la postura que ha pres respecte a la mort de María Teresa Campos. I és que, quan la periodista va morir, l'argentí va estar al punt de mira a causa d'unes paraules desafortunades que li va dedicar.

Imatge d'Edmundo Arrocet amb María Teresa Campos, tots dos seriosos i amb ulleres de sol, el 2019
El comiat d'Edmund Arrocet a María Teresa Campos va resultar molt polèmic. | Europa Press

«La que m'havia d'haver demanat perdó és ella a mi, no jo a ella», va ser el que va dir en directe per a 'Espejo público'. Això sí, poc després, Edmundo Arrocet va escriure una carta de comiat a la veterana comunicadora, que estava plena d'indirectes per a les seves exfillastres, Carmen Borrego i Terelu Campos.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!