Primer pla de David Bisbal somrient a l'esdeveniment de 'Vive Dial'

El pare de David Bisbal té Alzheimer i no el reconeix: com son les seves trobades

David Bisbal ha explicat en una entrevista com son les trobades amb el seu pare des que el van diagnosticar amb Alzheimer

David Bisbal va ser el convidat de Pablo Motos el passat dilluns 2 d'octubre a 'El Hormiguero'. Durant l'entrevista, el cantant es va sincerar sobre la malaltia que pateix el seu pare i com ho gestiona.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

David Bisbal i com viu l'Alzheimer del seu pare

David Bisbal és un dels cantants espanyols més famosos. El seu recent «¿Cómo están los máquinas?», ha tornat a catapultar a Bisbal i ha recordat a la gent perquè és una persona tan estimada per tants.

David Bisbal es va fondre en una afectuosa abraçada en veure el seu company, Pablo Motos. El cantant es va asseure amb el presentador d''El Hormiguero' per parlar dels seus projectes, la seva vida i del seu pare, una de les persones essencials per a ell.

El guanyador d''Operación Triunfo' estrenarà el seu documental, 'Bisbal', a Movistar+ el pròxim 17 d'octubre, on repassarà alguns punts de la seva vida íntima, així com detalls de la seva llarga trajectòria professional. A banda de promocionar el documental, Pablo Motos ha volgut dirigir l'entrevista a una notícia recent respecte al pare de David.

David Bisbal amb cara sera durant la seva entrevista a 'El Hormiguero' d'Antena 3
Fa poc que David Bisbal va anunciar que el seu pare tenia Alzheimer | Antena 3

David i Pepe Bisbal: coneguts i desconeguts

Pepe Bisbal, a qui David sempre ha estat molt unit, pateix d'Alzheimer. "És molt dur", ha reconegut, visiblement afectat. "El meu pare ja no em reconeix. Ni a mi, ni als seus nets, ni al meu germà. De vegades no reconeix ni la meva mare, Mari. Encara que amb ella porta tota la vida i està sempre amb ell. Va ser molt dur la primera vegada que no em va reconèixer. Jo li pregunto: 'Escolta, qui soc?'. Ell em diu, 'Doncs em sones, però no puc ubicar-te bé tampoc ''.

Tot i la malaltia del seu pare, David Bisbal reconeix que sí que recorda moments de la seva joventut, com quan era boxejador i vivia a Almeria. "D'això últim no se n'oblida", ha explicat David entre rialles. Pepe ara té 81 anys, però va entrar al món de la boxa abans de fer els 20 i va ser set vegades campió d'Espanya entre els anys 60 i 70.

David Bisbal també ha explicat que dins del que és dolent, també hi ha situacions quotidianes plenes d'humor. "Al món on visqui ara mateix, hi ha moments també molt graciosos. I és en aquells moments en què intento ubicar-me", reconeix.

"Pepe ha estat molt bromista a la seva vida. El recordo sempre amb molta energia i un somriure a la cara i tots els que el volem intentem recordar-ho així. Però és molt dur", ha afegit Bisbal.