Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Isa Pantoja mirant a càmera somrient a la presentació de la col·lecció de Felix Ramiro

El fill d'Isa Pantoja ja té vestit per a la seva boda amb Asraf Beno: els detalls

Isa Pantoja ha mostrat tots els detalls a les seves xarxes socials

Tic-tac, tic-tac… Falta poc més d'una setmana perquè oficialment Isa Pantoja i Asraf Beno es donin l'esperat 'sí, vull'. Després d'anys de festeig, serà el pròxim 13 d'octubre, a les 18.30 hores, quan tots dos formalitzaran el seu amor per sempre.

Precisament, com que falta tan poquet perquè tingui lloc aquest enllaç, Isa Pantoja, en aquests moments, està ultimant tots els detalls. Està procurant que tot surti bé i que res se li escapi aquell dia tan especial per a ella.

De totes les coses que ha hagut de fer aquests dies per a la seva boda, se'n troba, entre elles, la prova de vestit del seu fill, Albertito. I és que, tal com ha mostrat la noia a les xarxes socials, el seu petit ja té la vestimenta per lluir a l'esdeveniment.

Isa Pantoja: «Albert es va provar el vestit»

Ahir, Isa Pantoja, Asraf Beno i el petit Albertito van viatjar fins a la ciutat de Màlaga per anar a la boutique de Félix Ramiro. I és que serà aquest dissenyador exclusiu qui vestirà el fill de la jove en aquest dia tan important.

Asraf Beno i Isa Pantoja a l'aeroport amb el seu fill, Albertito
La família al complet es va desplaçar fins a la ciutat andalusa per a la prova de vestit d'Alberto. | GTRES

Isa Pantoja ha volgut confiar en Félix Ramiro per dissenyar-li un vestit a mida al seu fill. I està en bones mans perquè la marca del dissenyador està especialitzada en vestits masculins, de manera que, segurament, la noia haurà trobat el que hi buscava per al petit Albertito.

Bé, tornant al tema, la veritat és que Isa Pantoja va mostrar als seus seguidors que el seu fill, oficialment, ja s'ha provat la roba que lluirà el dia de la seva boda. Isa Pantoja va gravar el moment precís en què tots tres van entrar per la porta d'aquesta luxosa botiga de roba. «Albert se n'ha provat el vestit», va escriure la germana de Kiko Rivera.

Storie de Isa Pantoja fent una foto al seu fill Albertito en una botiga de vestits per al seu casament amb Asraf Beno
Isa Pantoja va comunicar als seus seguidors que el seu fill ja s'havia provat la roba de la boda. | Instagram, @isapantojam

Isa Pantoja

Així serà la boda d'Isa Pantoja amb Asraf Beno

L'esperat enllaç matrimonial d'Isa Pantoja amb Asraf Beno se celebrarà a la ciutat de Sevilla, terra on s'ha criat ella. El padrí, pel que es coneix, serà el mateix Jorge Javier Vázquez, amb qui la jove manté una relació excel·lent.

D'altra banda, la boda tindrà un total de 150 convidats, entre els quals no hi serà ni la seva mare ni el seu germà. De fet, l'únic membre de la família d'Isa que hi acudirà serà Anabel Pantoja, que és molt propera a la seva cosina.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!