Primer pla de Bertín Osborne amb rostre neutre posant per a un retrat

Bertín Osborne: el temps exacte que porta sense veure la mare del seu nou fill

Bertín Osborne envia un missatge a Pipi Estrada on diu tota la veritat

Bertín Osborne és el nom més escoltat en els darrers mesos. Des que vam saber que el cantant tindria el seu setè fill als 69 anys, Bertín no ha parat de sortir a la portada de les grans revistes de cor.

Bertín serà pare als 69 anys

Bertín Osborne està a res de convertir-se novament en pare. Després de dos matrimonis i sis fills, el presentador tornarà a ser pare després de mantenir una aventura amb Gabriela Guillén.

Tot i que la reacció de Bertín Osborne al principi no va ser gaire bona, a poc a poc va anar acceptant que un altre nen s'uniria al clan de la seva família. Gabriela Guillén va explicar a Sonsoles Ónega quina va ser la reacció del cantant en assabentar-se que estava embarassada: "M'estàs fotent?", va preguntar Bertín sense creure el que estava escoltant.

Va ser precisament a 'Y ahora Sonsoles', on Bertín va anar un temps després a confirmar la notícia ia defensar la model.

Primer pla de Bertín Osborne amb rostre neutre en un esdeveniment
Bertín tindrà un setè fill | Europa Press

Bertín Osborne no veu la mare del seu fill des de fa quatre mesos

Ara bé, què tan implicat està Bertín Osborne a l'embaràs del seu futur fill? Els detalls no els sabem, però tenim pistes que podrien donar-nos la resposta. El cantant va enviar un missatge a Pipi Estrada, que posteriorment va llegir en directe al programa 'Fiesta'.

El missatge de text enviat per Bertín Osborne, ja que, suposadament, no fa servir Whatsapp, deia així: "De veritat que no hi ha ningú més assenyat que tu? És tot una broma? Estic a Portugal, a la finca d'un amic caçant, m'han explicat el que diuen aquí, perquè aquí no ho veig i no sé si riure'm o plorar. Per cert, des del juny no veig Gabi, ¿no pot algú posar seny en això?".

Imatge de Pipi Estrada al plató de 'Fiesta' amb una gorra negra y el mòbil a la mà. Està llegint uns missatges
Pipi Estrada llegeix els missatges de text que Bertín ha enviat | Telecinco

Segons les paraules que va llegir Pipi Estrada, Bertín Osborne no veu Gabriela Guillén des del mes de juny. Això indicaria que el cantant no està gaire implicat amb l'embaràs, ja que la veneçolana està de sis mesos i porten sense veure's quatre.

De totes maneres, la relació que Bertín i Gabriela mantenen és estrictament cordial. "Ara tenim bona relació pel nostre nadó", explica al missatge. "¿Com no l'he d'estimar si m'ha donat el més important de la meva vida, que és el meu fill?", va afegir.