Imatge d'Isa Pantoja al plató d''El Programa de Ana Rosa'

La confessió d'Isa Pantoja que ha deixat Sandra Barneda en xoc

La concursant de 'La casa fuerte' s'ha vist obligada a tornar a parlar de la seva família

Isa Pantoja no sabia que quan entrès a 'La casa fuerte' la seva família s'enfonsaria.  El seu objectiu era fer història a la televisió, mostrant-se com és realment i deixant enrere els problemes familiars que sempre l'han acompanyat. En aquesta ocasió, tampoc podrà ser i li tocarà tornar a donar la cara per la seva família. 

A la primera gala de la segona edició de 'La casa fuerte', Isa Pantoja va reaccionar molt malament amb les dades que van arribar-li de l'exterior. La jove va patir un atac d'ansietat que no va saber gestionar i que va obligar al programa deixar de parlar de la polèmica que s'està vivint a la seva família.

A mesura que han anat passant els dies, Isa Pantoja ha anat gestionant molt millor les informacions que li anaven arribant de la seva família. A la gala de diumenge passat, Isa Pantoja va negar-se a dir si donava suport a la seva mare o al seu germà, tot i que reconeixia que els dos podien tenir part de raó.

En aquest primer discurs, es va entendre que no tenia la més mínima intenció de donar suport en públic al seu germà, manifestant que quan ella estava malament amb la seva mare ell tampoc havia estat al seu costat i que ara ella faria el mateix. Segurament, són molts els defectes que es poden dir d'Isa, però tots estarem d'acord que és una noia molt sincera.

És per això que finalment dimecres va parlar d'un tema que en alguna ocasió ha esmentat però sense massa detalls.

Isa Pantoja admet que jugava amb Paquirri quan ell ja no hi era

Si feu memòria, recordareu que Isa Pantoja en algun moment ha explicat que quan era petita se li va aparèixer Paquirri. De fet, una amiga de la seva mare la va descobrir rient sola i va preguntar-li que per què reia, i Isa li va respondre que el senyor del quadre, Paquirri, se li havia aparegut i li estava explicant coses molt gracioses.

En la gala de dimecres de 'La casa fuerte', Sandra Barneda va voler preguntar-li a Isa si havia tornat a sentir la presència de Paquirri. Sorprenentment, Isa va respondre afirmativament, dient que és una sensació que té cada vegada que visita Cantora, la casa familiar.

Per altra banda, Pepi Valladares, una exempleada dels Rivera Pantoja, també va admetre en la seva visita a 'Sálvame' que en un punt concret de la casa, sempre ha sentit la presència de Paquirri i que és una sensació de calfred que et recorre tot el cos.

Tornant a la polèmica familiar, 'La casa fuerte' va emetre un vídeo on es pot veure a Isa parlant amb les seves companyes sobre el que està passant a fora. La jove ha dit que per fi algú s'atreveix a parlar sobre el que ha passat sempre a Cantora, referint-se al seu germà, que ho està explicant tot amb pèls i senyals.

Kiko Rivera explica a la perfecció l'avarícia, l'estratègia i l'ambient gris que es respira en aquesta finca i que comparteix la cantant amb la seva mare i amb el seu germà, un senyor que no li agrada aparèixer en els mitjans, però que, segons  Kiko Rivera, és el major mal que té Isabel Pantoja a Cantora. Molts s'han preguntat a què es dedicaria Agustín si no estigués vivint gràcies a la seva germana.