La realitat de David Flores: «Obligat a sopar sol a la cuina»

El fill del col·laborador de 'Sálvame' no ha estat còmode amb la seva mare

Imatge d'Antonio David Flores amb el seu fill, David Flores
David Flores Carrasco tampoc es parla amb la seva mare des de fa 8 anys | Twitter

Sembla que la guerra entre Antonio David Flores i Rocío Carrasco no acabarà mai. En els últims mesos, s'ha qüestionat molt a l'exguàrdia civil per haver parlat de la seva filla a canvi de diners. Tot i això, hi ha moltes versions sobre aquest conflicte, que de moment ha provocat que Rocío Carrasco i els seus fills Rocío i David Flores faci vuit anys que no es parlen. 

S'ha parlat molt sobre que Rocío i la seva mare encara no s'hagin reconciliat. En principi, el problema és entre Rocío Carrasco i la seva filla, però a jutjar per les últimes declaracions sembla que David també tindria molts motius per no voler parlar amb la seva mare. El germà petit de Rocío Flores mai ha volgut aparèixer en els mitjans de comunicació, motiu pel qual és molt difícil saber amb certesa què és el que l'allunya de la seva mare.

Els fills de Rocío Carrasco han pres la decisió d'estar amb el seu pare. Tots dos ja majors d'edat, segueixen compartint tots els moments de la seva vida amb Antonio David Flores. Molts apunten que el distanciament entre mare i fills es va originar quan aquests no van assistir al casament de Rocío amb Fidel Albiac. 

No obstant això, 'Cotilleo' ha recordat una de les confessions més dures d'Antonio David Flores. El col·laborador de 'Sálvame' va confessar en el seu programa una cosa que posa en el punt de mira a Rocío Carrasco i el seu marit. Segons ell, la relació del matrimoni amb David Flores era pèssima, i això que el noi encara era un nen.

'Cotilleo' ha tret a la llum unes declaracions de l'exguàrdia civil en què assegura que el seu fill David va patir molt quan va haver de viure amb la seva mare i amb Fidel Albiac.

David Flores no ha estat còmode amb la seva mare

Sempre s'ha explicat el drama familiar des del punt de vista de Rocío Flores, però ara interessa saber l'opinió del jove David Flores, que ha patit igual o més que la seva germana gran.

Fa uns anys, Antonio David va confessar que el seu fill va viure un autèntic drama, així ho ha revelat 'Cotilleo'. Segons ell,  David era tractat d'una manera diferent a casa de Rocío Carrasco i el seu marit. David Flores havia de menjar sol a la cuina mentre la seva mare i la resta ho feien al menjador.

L'exguàrdia civil va confessar la tristesa que sentia el seu fill quan veia que s'havia de quedar menjant sol a la cuina. El dia que el jove decideixi parlar, se sabran moltes més coses sobre la família. A part de 'Cotilleo', són molts els mitjans que segueixen investigant sobre aquest succés que, per descomptat, ha marcat la vida de David Flores. De moment ja fa vuit anys que no té cap mena de relació amb la seva mare. 

El futur dirà qui té la raó i qui no. Actualment, David és feliç amb el seu pare i amb Olga Moreno, la dona del seu pare que li ha fet de mare durant molts anys. La relació que mantenen els tres és excel·lent, igual que la seva germana Rocío Flores, que tot i haver-se independitzat segueix passant molt de temps amb ells.


Comentaris

envia el comentari