Imatge d'arxiu d'Alejandro Sanz

Alexander, el fill desconegut d'Alejandro Sanz que ja té 18 anys

És el segon dels quatre fills del cantant

Alejandro Sanz, a més d'un gran compositor i cantant, és una persona molt familiar. Per a ell, els seus éssers estimats són un pilar fonamental. 

Fa unes setmanes ens va presentar a la seva tieta Pepa, i ara ha volgut que els seus seguidors coneguin a un dels seus quatre fills. Ens referim a Alexander, que és el segon dels quatres fills que té Alejandro Sanz, i que acaba de complir divuit anys.

Així és Alexander Sánchez

Aquest passat 17 de novembre, Alexander Sánchez va complir la seva majoria d'edat. Podríem dir que és el fill més desconegut d'Alejandro Sanz. De fet, no es va fer pública la seva existència fins a l'any 2006. El motiu? Doncs bé, Alexander va ser fruit d'una relació que l'artista va mantenir amb la dissenyadora Valeria Rivera mentre estava casat amb Jaydy Michel.

Sabem que Alexander ha heretat la passió del seu pare per la música. Ha participat en la gira d'Alejandro Sanz del 2019 tocant el trombó. El seu nom artístic és Kyd i, a més, té esperit emprenedor, ja que recentment ha estrenat una marca d'accessoris, Bad Trip Creations, amb altres amics. 

A més, és una persona molt discreta que prefereix mantenint-se allunyat dels mitjans de comunicació. Sí, vol estar allunyat del focus que sempre envolta al seu pare.

La felicitació del seu pare

Alejandro Sanz sempre està molt pendent dels seus quatre fills, que són el més important per a ell. Se sent molt orgullós i, per això, no ha dubtat a fer pública la seva felicitació a Alexander.

Així doncs, ha utilitzat el seu compte d'Instagram per dedicar-li unes emotives paraules. Ha publicat una fotografia on es veu al jove amb el seu avi, ja mort. De fet, avi i nét van néixer el mateix dia, el 17 de novembre.

Ha acompanyat la imatge amb el següent missatge: «No crec que sigui una coincidència que avui sigui l'aniversari del meu pare, Jesuli, i el del meu fill, Alexander. Tots dos artistes de vida i de música. Tant de bo haguéssiu coincidit en el temps, així podríeu entendre la sort de poder-vos gaudir, estimar-vos i admirar-vos. Avui, soc un pare i un fill celebrant la vostra vida».

Ràpidament, Alexander ha comentat la publicació amb diverses emoticones. Així mateix, la publicació d'Alejandro Sanz ha rebut les enhorabones d'amics i coneguts com Rosa López, Manuel Carrasco o El Arcángel. Això sense oblidar la llarga llista de seguidors que no han dubtat en felicitar al seu fill.

Els altres tres fills d'Alejandro Sanz

Com hem esmentat, Alexander és el segon dels quatre fills de l'artista i manté una molt bona relació amb els seus germans. La més gran dels germans és Manuela, que és fruit de la seva relació amb Jaydy Michel, té dinou anys i és una apassionada del disseny.

Els benjamins de la família són Dylan i Alma, de 9 i 6 anys respectivament, que són fruit del matrimoni de l'artista amb Raquel Perera. Una relació que es va trencar fa uns mesos. Els quatre germans tenen en comú la seva admiració pel seu pare, que els encanta la música i que s'assemblen a Alejandro Sanz.