Foto oficial del Rei Felip VI

La notícia sobre el membre viril del rei Felip que deixa tothom bocabadat

Una periodista ha descrit amb detall els secrets més amagats del rei

Els seus ulls, el seu port, la seva altura... En els últims anys molt s'ha parlat sobre els grans atributs físics del rei d'Espanya, no obstant això, fins al moment, mai s'havia sentit parlar sobre el seu membre viril. I és que el rei Felip pot presumir d'atributs masculins, ja que es troba molt ben dotat.

Enmig de tants escàndols per corrupció i per mal comportament, el rei Felip és admirat pel seu membre viral i ja són cada vegada més les persones afins a la monarquia que utilitzen aquest 'argument' per a enaltir la figura del rei.

Segons sembla, el rei d'Espanya pot presumir de tenir un membre viril descomunal, igual que la resta dels Borbons. A pesar que són molts els que especulen sobre la grandària del penis del rei Felip, la veritat és que tan sols unes poques han pogut provar la veracitat d'aquest rumor que ja s'estén com la pólvora.

Una periodista parla sobre la grandària del penis del rei Felip

La primera a enaltir públicament els atributs del rei Felip ha estat Emília Landaluce. La periodista escrivia una columna per a la revista 'El Mundo' en la qual assegura que el rei d'Espanya està molt equilibrat gràcies al ceptre borbònic que té entre les seves cames i que ha heretat de la seva família.

No acontenta, comparava el penis del rei Felip amb el del seu cosí segon, Alessandro Lequio, que havia estat enxampat fent nudisme en una platja fa ja diversos anys. «Felip VI sembla tan equilibrat que sens dubte ha d'haver heretat el ‘penón’ del qual presumia el comte Lequio a Interviú. ‘Bonachón’ rima amb poll***», escrivia la periodista en aquells dies.

La periodista, fins i tot arribava a comparar al marit de la reina Letícia amb el líder de 'Unides Podem' i del 'PSOE': «Sánchez i Iglesias volen abocar-nos a la república dels homes de penis petits. El vicepresident Iglesias va pujar a l'avió del rei per a després atacar-li en els mitjans. Diminut», sentenciava la periodista assegurant que tots dos polítics tenien el penis més petit.

No obstant això, Emília Landaluce no ha estat l'única que s'ha fixat en l'atribut masculí del rei. Diversos periodistes han jugat en diverses ocasions amb aquests termes després de veure-ho posar amb pantalons cenyits i alts que deixaven molt poc a la imaginació.

La sexualitat del rei Felip, posada en dubte

I enmig de punt parlar sobre el membre viril de monarca, també han sortit a la llum algunes polèmiques declaracions per les quals s'ha posat en dubte l'heterosexualitat del rei Felip.

Juan Carlos Monedero era el primer a donar la veu d'alarma en la televisió autonòmica basca. En concret, es referia en els següents termes al rei Felip després de veure una foto d'aquest al costat d'una model: «La sexualitat de cadascun em porta sense cura, però record quan Pedro J. Ramírez volia pressionar al rei perquè hi hagués un acostament amb Aznar, 'El Mundo' va publicar una vinyeta on Felip deia: ‘Papà, tinc una bona i una mala notícia: tinc parella, però és Alberto de Mònaco’. Uns dies després, va aparèixer una fotografia de Felip amb una noia imponent».

La veritat és que, en aquest cas, tampoc hi hauria cap classe d'inconvenient. Al llarg d'aquests anys ja va haver-hi un membre de la Casa Reial que va declarar ser bisexual. Es tracta de Carla Vigo, qui en el seu moment es va proclamar una banderera dels drets LGTBIQ+ i ha participat en nombroses reivindicacions a favor del col·lectiu.