Primer pla d'Isa Pantoja

Isa Pantoja confirma la ruptura definitiva

Isa Pantoja ha marcat els seus límits i ja no permet que els travessin

Isa Pantoja ha dit prou, i de quina manera! Així és, la filla de la 'tonadillera' més famosa d'Espanya ja no deixa que el corrent del riu on es mou l'arrossegui més. I és que durant molts anys, Isa P. ha estat carn de canó per a la premsa del cor gràcies a la seva vida desenfrenada i dissoluta.

Aquesta època ja ha passat i d'un temps ençà, Isa ha experimentat un canvi vital que ha sorprès tothom. Centrada, responsable i molt coherent, la filla d'Isabel Pantoja ha deixat enrere 'la vida boja' i ha trobat l'estabilitat. Ara estudia Dret (sembla que s'ho pren de debò), té una relació estable amb Asraf Beno (ja fa tres anys) i és una gran mare per a Alberto.

Muntatge de Kiko Rivera amb Chabelita
Isa Pantoja ha patit autèntiques humiliacions per part del seu germà | CatalunyaDiari

Té bona relació amb Alberto Isla, el pare del seu fill, i es preocupa per la salut de la seva mare, ajudant-la tant com pot. Treballa a la televisió, però amb l'objectiu d'acabar la carrera i reenfocar la seva professió en pocs anys.

Mentrestant, aprofita la fama familiar facturant a tres programes de Telecinco i així anar estalviant per al futur. Només hi ha, en aquests moments, una persona amb qui Isa ha volgut trencar definitivament. De fet, es tracta de qui més mal li ha fet

Isa Pantoja trenca definitivament amb Kiko Rivera

Isa Pantoja anomena les coses pel seu nom i, encara que educada i respectuosa, no calla res. Segons publica aquest dimecres la revista 'Lecturas', Isa P. ha pres una determinació i no pensa perdonar mai el seu germà Kiko.

El motiu de tan dolorós titular són les declaracions que Kiko ha anat realitzant contra tota la família durant aquests darrers mesos, però amb especial rancúnia contra ella.

Kiko va arribar a afirmar que «no la considero germana, tant me fa el que li passi», «vaig pegar a la meva germana una vegada, quan va voler tallar-se les venes» o «he tractat a la meva germana com a una 'filla de segona'».

La facilitat de Kiko per deixar anar barbaritats contra la seva família és directament proporcional al perdó que demana després, pocs dies després. Tot i que Isa l'ha perdonat moltes vegades, aquesta, però, ja no ho vol fer.

Segons afirma 'Lecturas', que ha parlat amb moltes persones de l'entorn d'Isa, «sabem que ha trencat per sempre amb Kiko Rivera i que per a ella no hi ha marxa enrere».

La tensa trobada a Telecinco entre Isa Pantoja i Kiko

Kiko Rivera va tornar recentment a Telecinco per donar la seva enèsima entrevista parlant malament de la seva família. Aquesta vegada va estar més conciliador que de costum i fins i tot va voler demanar perdó a Isa Pantoja.

La seva germana també era a les instal·lacions de la cadena i van intentar que es trobessin, però la jove es va negar en rodó i es va tancar en un cotxe. Kiko, va sortir del plató en directe per demanar perdó i abraçar la seva germana. Però Isa es va mantenir en la seva línia i va explicar que «no estava preparada per a aquest retrobament que, finalment, no es va produir».

Imatge d'Isa Pantoja i Kiko Rivera durant 'Sálvame Deluxe', dissabte 7 de maig
Isa Pantoja tancada dins d'un cotxe mentre Kiko espera fora per saludar-la | Telecinco

En un altre moment de les seves vides, s'haurien vist, abraçat i fins i tot plorat junts, previ pagament del taló corresponent, és clar. No obstant això, ara Isa ja no claudica davant de determinats muntatges.

«Vaig sentir que no volia veure'l perquè no sabia com reaccionaria. Volia anar-me'n per no tenir contacte amb ell», explica. Suposadament a Kiko, després de la plantada més que justificada de la seva germana, li va donar una baixada de sucre del disgust.

Però la llàstima és que després de les barbaritats que ha arribat a fer aquests darrers temps, costa ja creure res del que digui o faci. En canvi, passa tot el contrari amb Isa; la seva imatge surt més reforçada i aplaudida a cada nou pas que fa a la seva vida.