Primer pla d'Isa Pantoja amb posat seriós mirant cap a un costat

«Isa Pantoja estava demanant ajuda, auxili»: l'infern de la germana de Kiko Rivera

Dulce Delapiedra revela les humiliacions que va patir Isa Pantoja quan era adolescent

Dulce Delapiedra ha explotat a 'Lecturas' contra Kiko Rivera. I és que l'exmainadera d'Isa Pantoja fa anys va acusar el DJ de regar amb aigua freda la seva germana, i va dir que «la tenien internada», revela.

 

«Va arribar amb aquella fredor, la va portar al pati i la va regar amb la mànega amb aigua freda», confessa Dulce, que no donava crèdit a aquell episodi. És obvi que la imatge de Kiko Rivera queda per terra després de l'entrevista que la revista esmentada ha fet a la que durant anys va cuidar Chabelita.

Isa Pantoja, humiliada per Kiko Rivera

«Mai l'havia vist així. Estava demanant ajuda, auxili». A més, el fill d'Isabel Pantoja «el primer que va fer va ser explicar-ho a tota la colla, orgullós, fent conya, per a presumir», revelava Dulce a 'Lecturas'.

Muntatge amb les cares de Kiko Rivera i Isa Pantoja
Isa va patir les humiliacions del seu germà quan era adolescent | La Noticia Digital

Alhora, Dulce ha destapat el calvari pel qual va passar la jove quan es va quedar prenyada. «Quan Isa estava embarassada, no deixaven que ningú li portés menjar. Juan, el germà d'Isabel, controlava el menjar i ens feia menjar coses que estaven caducades», ha dit.

Dulce Delapiedra carrega contra la família d'Isa Pantoja

Dulce també ha parlat sobre el fill de Chabelita. «Isa va estar tres mesos a 'Supervivientes' i Kiko no va venir mai a veure el seu fill, com si no existís. De fet, avui en dia continua sense existir», es lamentava la catalana.

Dolç Delapedra a l'aeroport amb Asraf Beno i Isa Pantoja
Dulce Delapiedra ha carregat contra diversos membres del clan Pantoja | GTRES

Així mateix, ha criticat amb duresa la prima d'Isa, Anabel Pantoja. «Anabel va pactar un 'Deluxe' per a parlar d'Isa perquè no traguessin les proves d'una infidelitat a un nòvio que tenia. Va utilitzar la seva cosina per diners, i em deia: "són per a la meva tieta, que li fan falta"», ha explicat Dulce.

Isa Pantoja reacciona a l'entrevista de Dulce Delapiedra

Ahir, a 'El programa de Ana Rosa', Chabelita va respondre a l'entrevista de Dulce. La col·laboradora va estar a punt de posar-se a plorar en ple directe mentre escoltava el que havia dit la seva mainadera de tota la vida.

«He vingut descomposta. Al cotxe m'he llegit l'entrevista perquè no tinc la cara d'asseure'm aquí i dir que no comentaré res. He de parlar sobre això», va dir la noia al programa dels matins de Telecinco.

Pla mitjà d'Isa Pantoja amb jaqueta brillant i somrient amb fons desenfocat
Isa Pantoja va donar la cara després de la dura entrevista de Dulce Delapiedra | GTRES

«Em dol que parlin d'aquestes coses, perquè jo no les he explicat. Crec que et responc», afirmava Isa. «Doncs sí, i així envies un missatge a Dulce i un altre a la resta», responia Joaquín Prat.

Alhora, Isa Pantoja desmenteix que sabés les intencions que tenia Dulce. «Des de l'any passat que diu que li havien trucat per a parlar, i jo li vaig dir que no. Sí que sabia que concediria una entrevista perquè ella deia que estava farta que el meu germà digui coses...», explicava Isa ahir mateix.

«Jo li vaig dir que no. No cal que em defensi. Ni ella ni ningú... Però no puc prohibir res a ningú, dic que no vull que ho faci», explicava la noia.

«Estic enfadada perquè no m'agrada el que ha fet»

«Em molesta, no m'agrada parlar d'això. Que parlés dels àudios, m'ho esperava, però que expliqués aquests episodis, no», prosseguia Chabelita.

«Les coses les puc dir jo, que no tinc cap problema. A més, tinc proves i sé el que dic. Una altra cosa és que jo segueixi endavant», va explicar sobre els conflictes familiars. «Estic enfadada perquè no m'agrada el que ha fet».

Finalment, Isa va fer un aclariment sobre les declaracions de Dulce a l'entrevista. «Això és una cosa que ella ha viscut en primera persona, jo no li ho he demanat. Dulce és una persona que estimo. Porta més temps amb mi que el meu germà o Anabel. Indirectament, a la meva mare també l'afecta. No em beneficia en aquest sentit, però no soc qui per dir-li que no hi vagi...», concloïa la germana de Kiko Rivera.