YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Isa Pantoja obre les portes a la seva vida familiar: Les despeses mensuals que té

La filla d'Isabel Pantoja compta amb una estabilitat econòmica gràcies al seu treball com a col·laboradora

Foto publicada a Instagram d'Isa Pantoja abocada a la seva terrassa.
Isa Pantoja està estalviant per comprar-se una casa quan compleixi els 30 | Instagram

Isa Pantoja ja s'ha fet gran i independent. Des que es va convertir en mare i va decidir deixar Cantora, la filla d'Isabel Pantoja s'ha hagut de buscar la manera per tirar endavant la seva família. La seva incursió a la televisió li ha donat l'oportunitat de tenir una feina amb què aconseguir una estabilitat econòmica.

Després d'anys de polèmiques, sembla que per fi Isa Pantoja ha aconseguit trobar la serenitat que necessitava i prova d'això és la seva nova vida al Puerto de Santa María, on ha alquilat una casa on començar de zero. La crisi econòmica provocada per la pandèmia no ha afectat els fills de la 'tonadillera' d'igual manera.

«Sóc molt mestressa de casa»

Mentre que Kiko Rivera ha vist com molts dels seus bolos han estat cancel·lats provocant-li un gran desajust en la seva economia familiar, la seva germana gaudeix d'una tranquil·litat monetària gràcies al seu treball com a col·laboradora d''El programa de Ana Rosa'.

En la seva entrevista per a la revista 'Lecturas', Isa ensenya la seva nova casa i explica com se les apanya cada mes. «Paguem menys de mil euros de lloguer, sóc molt mestressa de casa, faig la compra, cuino i m'ho manejo tot» explica la col·laboradora televisiva. Una vida molt diferent de la que tenia a Madrid. «He tingut la meva època de tot, vaig estar al pis de la Moraleja i pagava un dineral i tenia una noia de servei interna. Vivia per a mi» confessa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

let them wonder . . #15AniversarioAr LOOK @damamodas_

Una publicación compartida de ISA (@isapantojam) el

Plans de futur: Comprar-se una casa als 30 anys

Isa Pantoja és conscient dels avantatges de ser la filla d'Isabel Pantoja que té, però tot i això no viu envoltada de luxes. «Porto una vida normal, visc bé, tranquil·la. Als meus 30 anys, m'agradaria comprar-me una casa. Estic estalviant. Si és aquesta, la reformaré. Estic súper contenta aquí» explica en l'entrevista.

Chabelita ha sabut ser previsora i ha anat estalviant per fer front a les despeses de tenir una família comporta, especialment en el relacionat amb les necessitats del seu fill Alberto. «Tinc despeses, però he estalviat. He de pagar els meus lloguers, perquè tinc un pis també a Madrid. El col·legi d'Alberto són 1.000 euros al mes».

De moment Isa Pantoja confessa estar tranquil·la pel que fa a la seva vida professional es refereix gràcies al seu treball com a col·laboradora. «Ara segueixo a 'El programa del verano', estic molt contenta, comento realities i no he de parlar tant de la meva vida, encara que ara tot està bé en ella» explicava molt tranquil·la sobre el seu present.


Comentaris

envia el comentari