Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Isa Pantoja seriosa amb els cabells recollits i un jersei verd, Asraf Beno seriós amb una camisa rosa i una ambulància

Isa Pantoja, molt espantada, demana a Asraf Beno que l'acompanyi a urgències

Isa Pantoja, angoixada per no poder respirar pels problemes d'asma, demana a Asraf Beno que la porti a l'hospital

Isa Pantoja ha estat notícia durant les últimes setmanes arran de l'arribada de la seva mare biològica a Espanya. Roxana Luque té intenció de conèixer-la, però no s'ha mostrat en disposició. De fet, des de la seva arribada gairebé no hem pogut veure Isa Pantoja, que ha evitat els focus de les càmeres tant sí com no.

Recentment, Anabel Pantoja ha anunciat el seu embaràs de quatre mesos i Isa ha demostrat estar molt contenta amb la notícia. A més, ha assegurat que la relació entre la família Pantoja no canviarà gens ni mica amb l'arribada d'aquest nadó.

L'última cosa que se'n sap és el seu preocupant estat de salut derivat de les obres que està fent a casa seva. Una evolució que ha estat publicant a les seves xarxes socials, però els últims dies ha arribat a un punt força alarmant.

Captura d'Isa Pantoja caminant pel carrer
El nou habitatge d'Isa Pantoja, focus dels seus problemes de salut | Europa Press

El problema d'asma d'Isa Pantoja que preocupa els seus seguidors

Fa diverses setmanes, Isa Pantoja es va mudar amb Asraf Beno a un nou habitatge en una urbanització exclusiva al Puerto de Santa María. Un canvi amb què prometien ser feliços, però que, finalment, no ha estat així.

L'edifici encara no està acabat, i per això estan fent reformes en algunes zones. A més, la parella també està fent obres a l'interior de l'habitatge.

Aquesta situació està perjudicant directament Isa Pantoja. La influencer ha confessat en ocasions anteriors que és una persona asmàtica. Motiu pel qual la pols de les obres pot agreujar-ne la condició.

Captura de la storie d'Instagram d'Isa Pantoja parlant del seu problema de salut
Isa Pantoja comparteix la seva angoixa per la crisi asmàtica a les xarxes socials | Instagram, @isapantojam

Tant és així que diverses vegades ha preguntat per xarxes socials què pot fer per suportar la situació. Des de fa temps va prendre la mesura de portar mascareta dins de casa seva per no respirar tanta pols. Un gest que va millorar lleument, però que no ha posat fi al problema.

Isa Pantoja ha publicat a les seves xarxes socials un vídeo en què se la veu força perjudicada. Amb una mascareta posada, explica els seus problemes d'asma i com ho està passant de malament amb la situació. De fet, té tanta angoixa per quedar-se sense aire que ha demanat a Asraf que la porti a urgències.

"Faig aquest vídeo ara que estic una mica millor per fer-vos arribar el que sent una persona asmàtica. La pols el que ha fet és agreujar el que ja tenia, que era una bronquitis, i m'ha derivat en asma. Ho estic passant fatal", començava dient.

Captura d'Isa Pantoja durant la defensa al plató de GH DÚO
Les obres a casa seva agreugen la salut d'Isa Pantoja | Mediaset

Una millora lleu que pot ser perquè ja no continuen amb les obres a l'interior del seu habitatge. Tot i això, han hagut de tornar a fer alguns retocs amb alguns desperfectes que hi havia. Motiu pel qual ha tornat a empitjorar el seu estat.

"Estava plorant abans de la desesperació perquè veig que no milloro i m'asfixio, em quedo sense aire. Em fa por de veritat passar per aquestes crisis asmàtiques, perquè és el pitjor del món. No sé què fer, estic desesperada… Visc amb por d'asfixiar-me", comentava.

L'ansietat d'Isa Pantoja, que ha acabat demanant a Asraf Beno que l'acompanyi a urgències

Isa Pantoja està realment angoixada per la situació en què es troba. Després de tant de temps en aquesta situació no ha vist una millora. A més, està esperant acudir a una cita mèdica per conèixer millor la situació.

Moments després, la situació d'Isa Pantoja va empitjorar força. Al vídeo se la pot veure plorant i amb una angoixa enorme. Mentrestant, explicava que estava tan malament que ha demanat a Asraf que la portés urgentment a l'hospital.

"He d'anar a urgències. Esperaré que em porti Asraf, perquè em trobo supermalament. Quan noto que estic millorant, de sobte torno a patir crisis que són el pitjor. Em fa por quedar-me sense aire. Fa molt de temps que estic així i no noto millora", explicava entre llàgrimes.

Amb el pas de les hores, ha pres la decisió d'anar-se'n de casa, encara que només sigui per tornar a dormir. "Estaré fora de casa tot el dia i només vindré per dormir. A veure si així milloro. Sento que per molt de tractament que em donin, el millor consell serà no estar en un lloc on hi hagi pols", explicava.