Primer pla d'Isa Pantoja amb posat seriós

Isa Pantoja es queda muda en descobrir que era mentida

Isa Pantoja revela un secret

Isa Pantoja està molt pendent d'una cosa que podria fer la seva mare, Isabel Pantoja, en qüestió de setmanes. Amb Anabel a Supervivientes i amb el 'reality' en la recta final, alguns no descarten que la cantant reaparegui a la televisió. I exactament, seria per rebre Anabel Pantoja al plató.

Tot i això, la xicota d'Asraf Beno no sembla gaire convençuda amb aquesta possibilitat. Per la seva banda, la jove es manté al peu del canó defensant la cosina, ja que, a més d'aparèixer a les gales, també s'ocupa de donar la seva opinió a les xarxes socials, on respon als dubtes dels seus seguidors.

Tothom vol saber si Isabel Pantoja farà el pas i s'atrevirà a acudir a Telecincoa donar-li la benvinguda a Anabel. És una petició que està sobre la taula i que seria tot un al·licient per a la cadena. Sí, perquè després de gairebé tres mesos sense veure's seria un bon lloc per retrobar-s'hi.

Primer pla d'Isa Pantoja
Isa Pantoja s'encarrega de defensar la seva cosina | Instagram

Isa Pantoja va admetre que li encantaria que fos, ja que seria un senyal que es troba millor d'ànim. Tot i això, tampoc es va mostrar gaire optimista: «No crec que la meva mare anés a la final», ha apuntat.

Encara recorda el pas de l'artista pel 'reality' fa tres anys. A les instal·lacions de Mediasetla van rebre Kiko, Isa i Anabel. No obstant això, en aquesta ocasió no hi haurà retrobament familiar.

Excepte Isa Pantoja, la resta no sembla estar per la feina. Encara hi ha assumptes pendents entre el DJ i Isabel Pantoja, i veure's les cares en un plató no seria el més convenient en aquests moments. I encara que semblava que s'havia arreglat tot després de la mort de Doña Ana, la situació segueix una mica enquistada.

Isabel Pantoja va tornar fa unes setmanes de Llatinoamèrica, on es va donar un bany de multituds. I un cop a Espanya, va decidir tancar-se a casa seva amb el seu germà Agustín, una postura entristeix molt la seva filla, que li agradaria tenir un contacte més regular amb ella.

Tot i que no està gaire animada, la cantant està molt pendent del concurs d'Anabel Pantoja. A més a més, la sensació que hi ha a la família és que té moltes opcions de colar-se a la final, i més si acaben expulsant Yulen.

El professional de l'esgrima està resultant un gran suport per a ella, però compten que pugui sortir aquesta setmana. «Encara que ho passi malament un dia o dos, arribarà fins al final», va defensar Isa Pantoja. Alhora, explicava que donarà suport a Anabel en tot el que calgui i la faci feliç, sigui amb l'esportista o al costat d'una altra persona.

Isabel Pantoja amb el cap cot durant el judici
Isabel Pantoja podria anar al plató a rebre Anabel | Europa Press

De moment, però, caldrà estar molt pendents a allò que decideixi la vídua de Paquirri. De la mateixa manera, tampoc s'ha de descartar que la cadena li ofereixi uns diners per aparèixer en pantalla el dia que arribi a Espanya la 'influencer'.

Isabel Pantoja, pendent de la venda

Tot i això, Isabel Pantoja és possible que tingui el cap posat en un altre lloc. I és que en els darrers dies s'ha especulat molt amb la possibilitat que posi a la venda la finca on resideix, ja que des de fa temps vol desprendre's d'ella.

Per això haurà d'arribar a un acord amb el seu fill Kiko, que també compta amb una part de la propietat. Segons sembla, l'operació estaria encarrilada i ja disposarien d'una persona interessada. Malgrat això, per qüestions de confidencialitat, no podrien revelar la seva identitat ni la quantitat a abonar.

▶️ Rociíto insinúa lo que pasó con Raquel Mosquera fuera de España antes de conocer a Pedro Carrasco

Quan aconsegueixi vendre Cantora, la mare d'Isa Pantoja té previst fixar la seva residència a Madrid, on estaria buscant un pis amb una sèrie de condicions molt concretes. El que més li preocupa és conservar la intimitat que tenia a la finca d'Andalusia.

Llavors, amb aquesta transacció, Pantoja aconseguiria treure's un gran pes de sobre, puix que des de fa anys arrossega importants problemes econòmics i així saldaria una part dels seus deutes.