Isa Pantoja hauria patit maltractaments per part de la seva exparella

Isa Pantoja ja no sap on posar-se: «Li va escupir a la cara»

Alejandro Albalá li hauria faltat el respecte de la pitjor manera

El presumpte àudio d'Isa Pantoja, a punt de plorar i demanant ajuda al seu germà després d'una forta discussió amb Asraf Beno, ha obert la caixa de Pandora. «És important, si us plau. Agafa'm el p*** mòbil!», li hauria dit desesperada la filla d'Isabel Pantoja al seu germà.

Kiko Rivera li hauria respost preocupat i li hauria demanat que li contestés. No obstant això, ella ja no li agafava el telèfon i es va limitar a enviar-li la ubicació del lloc on era. Rivera va insistir a Isa Pantoja per obtenir alguna resposta, però una estona després li va arribar una fotografia que demostrava la reconciliació.

Primer pla d'Isa Pantoja amb posat seriós
Isa Pantoja va trucar desesperada el seu germà de matinada | Europa Press

Tot i això, Kiko, que sempre ha estat «disposat a ajudar-la quan em trucava per qualsevol problema domèstic o amb la seva parella», considera que Isa ha de ser autònoma, i així ho va insinuar al 'Deluxe', fet que va obrir la porta als rumors.

Tot i això, tots dos van desmentir per complet aquestes acusacions. Asraf va assegurar a 'Viva la vida' que estava enutjat i frustrat, tal com Isa Pantoja, que segons el testimoni de Beno, no s'ho creu.

En aquest sentit, ell va explicar el que a parer seu va succeir aquella nit: «Sempre, com diu ell, no ha estat. Va ser aquella vegada que vam discutir, li va trucar i ella estava aclaparada», sostenia el company d'Isa Pantoja.

Chabelita i el seu xicot, Asraf Beno, en un aeroport amb dues maletes

Isa Pantoja i Asraf Beno segueixen endavant amb la relació | GTRES

Asraf ha volgut deixar en ridícul Kiko Rivera assegurant que «ell no hi va ser, ell no va anar a recollir la seva germana, ni hi va anar a la matinada; no va ser així», i lamentant que s'utilitzin aquest tipus de coses per fer mal, «no sé de quina manera, a la seva germana o a mi».

D'altra banda, qui també s'ha aprofitat d'aquesta situació per posar més llenya al foc ha estat Alejandro Albalá, exparella de Chabelita. «Això que li ha passat a Asraf m'ha passat a mi anteriorment», va confessar donant a entendre que Isa sol muntar aquest tipus d'escenetes.

Isa Pantoja i Asraf Beno
Asraf ha desmentit completament les acusacions del seu cunyat | Telecinco

Al jove van arribar a acusar-lo de ser un maltractador i una persona gelosa i obsessiva, entre altres coses. Davant això, Albalá va prendre mesures legals per defensar-se, i va desvelar un àudio en què Isa negava totes les acusacions que havia fet en contra.

«No m'ha tocat ni un pèl, ni un sol dit, mai a la seva vida. Estic penedida i ho vaig dir perquè li tinc ràbia», assegurava la filla d'Isabel Pantoja molt alterada.

La disputa entre Isa Pantoja i Alejandro Albalá

Aquestes declaracions, per bé o per mal, han tornat a situar Albalá al punt de mira, ja que 'Sálvame' ha descobert proves que evidencien els suposats maltractaments a què sotmetia a la seva parella.

En concret, un testimoni va assegurar haver vist Alexandre escopir Isa al casament del seu germà Kiko. Explicava que l'exparella de Chabelita es va sentir desplaçat, que anaven per separat i ni tan sols es van fer cap fotografia junts. 

Alejandro Albalá en un plató de Telecinco
Alejandro Albalá en un plató de Telecinco | Telecinco