Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'Isa Pantoja.

Isa Pantoja pren una dràstica decisió en escoltar Kiko Rivera

Isa Pantoja ho té clar i fuig

Isa Pantoja no està passant per una bona època emocional. L'ictus que ha patit el seu germà Kiko Rivera l'ha afectat i, en part, sap que després de tot el que va dir sobre ell, això el podria haver-lo fer-se sentir malament. Per això ara, ha pres una decisió pel que fa a tots els problemes que l'envolten en general.

Isa P va ser una de les primeres a assistir a l'hospital de Sevilla, però no va poder veure el seu germà. Kiko encara es trobava a la unitat especial i no podia rebre visites, per la qual cosa es va decidir anar-hi.

Al cap de dos dies, el cantant podia rebre persones en horari de matí i de tarda però, la seva germana no hi va tornar. I ara que s'està recuperant a casa seva, Kiko tampoc no l'espera.

Aquesta és la decisió que ha pres Isa Pantoja

Isa Pantoja ha decidit anar-se'n a Tailàndia amb el seu fill i el seu xicot Asraf. Uns dies que els vindran bé per descansar i pensar en tot el que està passant. I Kiko avançava a les seves xarxes socials que no esperava la visita de la seva mare ni de la seva germana.

Isa Pantoja
Isa Pantoja se'n va de vacances | GTRES

Petició que va fer perquè així els mitjans abandonessin els voltants de casa seva. El que no se sap és si aquest viatge ja estava planejat abans de l'ictus o el van agafar a última hora per allunyar-se de tota polèmica.

Cal recordar que la relació entre els dos germans estava completament trencada. Tots dos sense parlar entre ells, es llançaven missatges a través de revistes o diferents platós. Isa Pantoja, entre altres coses, s'havia enfadat perquè el seu germà, segons ella, li deu més de sis mil euros que li ha dit que no li pagarà.

«Ell diu que em deu 5000 euros. Jo no havia dit la quantitat, ell sí, però me'n deu més», va assegurar en una de les seves aparicions a El programa de Ana Rosa aquest octubre. «Té la barra de dir-me que no m'ho tornarà. Aquests diners són meus, són del teu nebot, a qui tant estimes», li va dir directament mentre mirava a càmera.

Primer pla d'Isa Pantoja
Isa Pantoja parla de tot, sense problemes | Instagram

«Em sembla vergonyós, em sembla una persona menyspreable i que no vull a la meva vida. No es penedeix de l'episodi que va explicar i ho torna a explicar. No ha de passar res perquè el perdoni» va assegurar, no obstant, el mateix dia que es va conèixer allò de l'ictus cerebral, es va acostar a l'hospital amb el propòsit de veure'l.

Voldrà Isa Pantoja arreglar les coses amb el seu germà?

Molt segura de si mateixa va dir al programa que no hauria de passar res perquè ella no el perdonaria. Tot i això, ella no s'imaginava que el seu germà tindria un ictus, una setmana després de pronunciar aquesta frase. Haurà arribat el moment perquè tots dos germans es reconciliïn?

De moment, caldrà esperar que la col·laboradora torni de les vacances a Tailàndia amb la seva família per veure què és el que passarà i conèixer el seu proper moviment.

L'altra incògnita en aquest problema és Isabel Pantoja que començava a arreglar les coses amb el fill quan va haver de traslladar-se a l'hospital. Es va filtrar que mare i fill havien parlat a través de videotrucada. Tot i això, els metges no aconsellaven al cantant veure la seva mare per si s'alterava.

Isa Pantoja va tornar a entrar a El programa de Ana Rosa per explicar com es va produir la videotrucada. «La Irene em truca i em diu que té una videotrucada amb la meva mare, s'altera i que el millor és que no hi anem. Que només sigui ella la que el veu».