Muntatge Isabel Pantoja i Chabelita

Isa Pantoja rep el revés més dur de la seva vida: pena de presó inclosa

La mare d'Isa Pantoja està esperant saber si haurà de tornar a anar a la presó

Isa Pantoja torna a estar preocupada pel futur que espera a la seva mare. L'any 2014, la cantant va ser condemnada a dos anys de presó a la presó de dones d'Alcalá de Guadaíra, a Sevilla, per blanqueig de capitals.

No obstant això, pot ser que torni a repetir-se el mateix malson que va viure al seu moment, ja que Isabel Pantoja torna a ser present als espais judicials.

El motiu de la seva acusació, com explica la revista 'Diez Minutos' en exclusiva, «és per insolvència punible, encara que al principi eren més delictes: alçament de béns, estafa i apropiació indeguda».

Primer pla d'Isabel Pantoja mirant cap amunt
Isabel Pantoja, inquieta per la possible tornada a la presó | GTRES

Insolvència punible és un delicte que es va aprovar a Espanya el 2015. L'any següent, la mare d'Isa Pantoja sortia de la presó després de la primera infracció. Però sembla que no n'ha sortit escarmentada i, per això, s'ha tornat a ficar en un embolic.

L'acusació prové concretament de la Fiscalia. Així que, Isabel Pantoja podria tornar a trepitjar la presó durant tres anys, a més a més d'haver de pagar una multa de més de 10.000 euros. Per tant, la cantant no deixa de pensar en aquest fet perquè no en té bons records.

El Ministeri Fiscal no considera que Isabel Pantoja sigui la culpable més gran de tot, ja que les seves sospites se centren en un empresari anònim. Tot i això, el paper de la mare d'Isa Pantoja en aquest delicte és el de col·laboradora.

Isa Pantoja revela el secret de la seva mare sobre la seva malaltia

Així doncs, el dia 22 de març haurà de tornar a passar pel llarg passeig fins a les portes del Jutjat Penal núm. 5 de Màlaga. La mare d'Isa Pantoja està intentant estalviar-se aquesta terrible visita de totes les maneres possibles. Fins i tot provarà d'al·legar que està passant per una malaltia.

Malgrat la seva mala relació amb la seva mare, Isa Pantoja defensa la cantant revelant un secret a 'El programa de Ana Rosa'. «La meva mare té depressió (...), té problemes. Ha passat tot el que ha passat sense tractament i ara té ajuda», explicava.

Isa Pantoja a un plató de televisió
Isa Pantoja, a 'El programa d'Ana Rosa', explica la malaltia que pateix la seva mare | Mediaset

Amb aquesta confessió, Isa Pantoja intenta tranquil·litzar l'audiència sobre l'acusació de la mare, però no ho aconsegueix. A més, Isa Pantoja està preocupada pel que pugui succeir-li a la cantant, ja que és conscient de com de malament ho va passar en el seu dia.

La mare d'Isa Pantoja intenta esgotar totes les seves possibilitats per salvar-se de la presó

Així mateix, la mare d'Isa Pantoja ha intentat exculpar-se posant el seu germà, Agustín Pantoja, com a possible responsable del delicte. Tot i això, no li ha servit de res perquè, en el moment dels fets imputats, l'única administradora de l'entitat va ser Isabel Pantoja.

Isabel Pantoja amb el seu germà Agustín Pantoja, tots dos amb ulleres de sol
La mare d'Isa Pantoja intenta culpar el seu germà, Agustín, per salvar-se | Europa Press

Per tant, la mare d'Isa Pantoja, juntament amb el seu advocat, vol arribar a un acord amb la Fiscalia. I és que tots dos pretenen oferir una quantia de diners a canvi de baixar els tres anys de presó a dos.

Isa Pantoja es justifica pel seu retard a 'El Programa de Ana Rosa'

Minuts abans d'explicar el que ha passat amb la seva mare, Isa Pantoja comentava el veritable motiu del seu retard a 'El programa de Ana Rosa'.

En començar el programa, el presentador li va preguntar «si s'havia endarrerit una mica el tren». Isa Pantoja confessava que el seu problema havia estat més gran, ja que «ha hagut d'esperar una hora perquè arribés el transport públic».

De la mateixa manera, Isa Pantoja s'ha disculpat davant tots, encara que la culpa no l'hagués tingut directament ella.