Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Isa Pantoja de cabell llarg i fosc parla en un programa de televisió, mentre que en un cercle vermell es mostra la imatge de Kiko Rivera amb ulleres de sol, gorra i jaqueta.

Isa Pantoja publica una notícia privada que podria preocupar el seu germà Kiko Rivera

Kiko Rivera podria estar intranquil per l'evolució d'Isa Pantoja després de la seva infecció a les vies respiratòries

Isa Pantoja ha tornat a ser notícia en revelar detalls sobre el seu delicat estat de salut. Les últimes setmanes, Isa ha hagut d'enfrontar una seriosa infecció a les vies respiratòries. Una situació que li va causar una gran por i que la va obligar a buscar atenció mèdica d'emergència.

Fa uns dies, Isa Pantoja compartia a les seves xarxes socials el calvari que estava vivint a causa de la seva infecció respiratòria. La jove reflectia a les seves publicacions la desesperació que sentia perquè no veia millores en el seu estat de salut. "Jo això no ho havia viscut a la meva vida, la pols, el que ha fet ha estat agreujar el que ja tenia, que era una bronquitis, i m'ha derivat en asma", va explicar Isa, visiblement afectada.

Primer pla d'Isa Pantoja seria a 'El Programa de Ana Rosa'
Isa Pantoja explica l'evolució del seu estat de salut | Europa Press

Isa va arribar a confessar que tenia "por de morir" a causa de les constants crisis asmàtiques que patia. "Em trobo supermalament. Quan noto que estic millorant, de sobte és com que em tornen a donar aquestes crisis que són el pitjor. Em fa por quedar-me sense aire", afegia, mostrant la gravetat de la seva situació.

Isa Pantoja comparteix la seva nova part de salut que podria interessar Kiko Rivera

Amb el transcurs dels dies, Isa Pantoja ha evolucionat favorablement de la seva infecció a les vies respiratòries. De fet, ara, assegura sentir-se "genial", respecte a com se sentia fa tot just uns dies.

Afortunadament, en la recent actualització, Isa Pantoja ha compartit que se sent molt millor. "Crec que el que em passava també era una mica psicològic", confessava.

La col·laboradora va explicar que la seva millora es devia en part al tractament per a l'asma i a la finalització de les obres a casa seva, que havien contribuït al malestar.

Captura d'Isa Pantoja durant la defensa al plató de GH DÚO
Isa Pantoja revela que es troba millor de la seva infecció a les vies respiratòries | Mediaset

"Quan veia que jo millorava, veia que estaven fent obres a casa meva i que no acabava mai", ha detallat. L'estrès que li generava la reforma del seu habitatge va aprofundir més el problema que patia.

Ara, però, respira més alleujada en veure que l'obra està acabada i que la seva infecció evoluciona favorablement.

Aquesta notícia han fet saltar dubtes de com serà rebuda per part de la família Pantoja, ja que sabem que Isa està allunyada de tota la família. Un dels que s'ha mostrat especialment distant amb ella és el seu germà, Kiko Rivera.

Muntatge en primer pla de Kiko Rivera seriós amb gorra negra i Isa Pantoja seriosa amb coll alt beix
L'estat de salut d'Isa Pantoja ha pogut preocupar a Kiko Rivera | catalunyadiari.com, Europa Press, Mediaset

Des de fa temps, els germans no mantenen contacte proper. No obstant això, malgrat les diferències, la salut d'Isa és un assumpte que, sens dubte, no passarà desapercebut per a Kiko.

Davant d'una notícia com aquesta, no és estrany que Kiko Rivera li hagi enviat un missatge d'ànim davant aquest complicat moment.

Algunes fonts apunten que aquest contacte no s'ha produït. Tot i això, segur que Kiko Rivera s'alegra que la seva germana hagi superat els seus problemes de salut.