Fotomuntatge d'Isa Pantoja i Kiko Rivera

Isa Pantoja tira la tovallola: confirma el pitjor sobre les addiccions de Kiko Rivera

La filla d'sabel Pantoja ho ha explicat tot al 'Deluxe'

Els últims mesos no han estat els millors per als Pantoja. Després d'un any bastant convuls amb la guerra familiar interna entre Kiko Rivera i Isabel Pantoja, la cosa es va complicar amb la mort de 'doña Ana'.

Les circumstàncies van fer que mare i fill es retrobessin el dia que va morir la matriarca, però la cosa no va anar gaire més enllà.

Després tot es va tornar a embolicar amb el casament d'Anabel Pantoja. Kiko va decidir no anar-hi, i l'opinió pública es va dividir: una part considerava adequada la decisió de Kiko, i l'altra part no ho va entendre.

Així doncs, la família Pantoja es va tornar a posar de ple a l'ull de l'huracà. Des de llavors la cosa no ha millorat gaire, i així ho ha demostrat Chabelita amb les últimes declaracions que ha fet sobre el seu germà.

Aquest dissabte a la nit va seure al plató del 'Deluxe' per a respondre a les nombroses preguntes que hi ha ara mateix sobre la seva família.

Principalment va parlar sobre el moment de la retrobada per l'enterrament de la seva àvia. No obstant això, l'entrevista es va acabar desviant i Isa va acabar fent certes declaracions que no hauran agradat a Kiko.

Irene Rosales i Kiko Rivera posant en un photocall
Aquests últims mesos, Kiko Rivera ha estat embolicat en polèmiques | GTRES
 

Isa Pantoja contra el seu germà, Kiko Rivera

Les paraules d'Isa van acabar sent d'allò més dures, i també van donar peu a certa preocupació sobre l'estat de Kiko.

La jove parlava sobre els suposats problemes del seu germà amb les addiccions i va afirmar que, després dels últims esdeveniments familiars, li havien arribat certes informacions que no li agradaven.

«Estic preocupada per la seva salut», assegurava la jove. Ella mateixa es remetia a unes paraules de Kiko a les xarxes socials assegurant que tenia pot de quedar-se sol a casa perquè l'assetjaven els fantasmes del passat.

Després d'això, va afirmar: «Si no va a un centre de rehabilitació és perquè no vol. Una persona que està així no es curarà sola. Si té problemes, hauria d'acudir a un professional».

«Arriba un moment en què no podem anar dient-li tota l'estona el que ha de fer», va sentenciar.

La família Pantoja al programa 'Supervivientes'

La família Pantoja fa temps que està trencada | GTRES

Però aquestes no van ser les úniques paraules que va dir sobre el seu germà, ni tampoc les pitjors. I és que Isa Pantoja no es va tallar gens i va atacar Kiko de totes les maneres possibles.

«Estic farta que, per quedar com un rei, a mi em deixi com una merda", assegurava. I després va seguir recriminant: «Jo no soc com ell. No necessito que la gent m'aplaudeixi. El meu germà és molt hipòcrita. Ja estic cansada».

No només això, sinó que Chabelita es va voler defensar de totes les males paraules que ha tingut el seu germà cap a ella, tant en privat com en els mitjans o xarxes socials.

«La història és que jo he callat i l'he perdonat. Realment, l'única cosa que fa que jo em freni a respondre és que tinc l'esperança d'estar bé amb ell algun dia», confessava.

I és que, pel que sembla, Isa ja s'ha cansat de mantenir les bones formes davant de Kiko Rivera per a evitar trencar més la família: «Arriba un moment en què et canses. Anabel tampoc l'entén. Ella no vol parlar, però no és perquè tingui por».