Primer pla de Kiko Rivera mirant a càmera i somrient

Imminent: Kiko Rivera posa data per veure Isabel Pantoja a Cantora

Kiko Rivera està a punt de visitar a Isabel Pantoja amb la seva dona i les seves filles

Kiko Rivera s'ha passat més d'un any sense parlar ni veure la seva mare, Isabel Pantoja. És més, ha carregat contra ella. Tant és així que l'ha acusat de fer 'tripijocs econòmics' amb l'herència que li va deixar Paquirri.

Tot això feia impensable que poguessin reconciliar-se, però sembla que estàvem equivocats. La mort de la matriarca de la família Pantoja ha fet que deixin de banda les desavinences. Bona mostra d'això és que el discjòquei ja té previst visitar a sa mare a Cantora de manera imminent.

Kiko Rivera i la seva visita a Isabel Pantoja a Cantora

Kiko va donar el primer pas per a la reconciliació quan va acudir a visitar la seva mare per donar-li el condol per la mort de doña Ana. Aquest gest els va unir i els va fer considerar que havien de tornar a ser una família.

Des de llavors, han parlat per telèfon i ell li ha enviat un missatge en directe a la ràdio. Això sense oblidar que fins i tot sembla haver fet marxa enrere a un projecte que va llançar i no agrada a la seva mare, la línia de moda 'Kantora is mine'.

Per si fos poc, ara Kiko farà el pas definitiu amb voluntat de pau. Visitarà Pantoja amb la seva dona, Irene Rosales, i les seves dues filles, Anna i Carlota. Tot plegat ho va explicar Carlota Corredera a 'Sálvame', en què va assegurar que seria la setmana que ve, donat el fet que Anabel encara hi és.

Irene Rosales durant el programa de televisión 'El Tiempo del Descuento' a Madrid.
Irene Rosales ha promogut la retrobada entre Kiko i Isabel | GTRES

D'aquesta manera, tal com s'havia anunciat, Rivera fa un pas més en pro de fer les paus amb la seva mare. Això sí, de moment sembla que aquestes no inclouen l'tirar per enrere les mesures judicials contra el seu oncle Agustí Pantoja.

Kiko Rivera, una altra vegada en el punt de mira

Des que va anunciar que s'anava acostant postures amb Isabel, Kiko ha suscitat una gran polèmica, ja que ha carregat durament contra la premsa, contra Anabel i contra la seva germana. Isa Pantoja ha estat cauta, encara que li ha frenat els peus a Rivera, inclús al plató de 'Sábado Deluxe', on va aclarir moltes coses.

Kiko Rivera i Isabel Pantoja s'apropen, pero amb una condició
Kiko Rivera i Isabel Pantoja s'apropen, pero amb una condició | GTRES

Per exemple, en l'avanç que s'ha emès, Isa desmenteix algunes afirmacions que s'han realitzat fins al moment. Nega qualsevol comentari el dia del funeral, i tot i assumir que mare i fill han de parlar, també apunta a l'obligació que té l'oncle, Agustín, amb qui encara tenen assumptes judicials pendents.

Isa ha assumit que «és molt complicat parlar amb qualsevol d'ells perquè no entren en raó», i ha criticat la poca empatia que han tingut amb ella. De fet, ha assegurat «no té sentit que em faci res, perquè jo no li he fet res a ell. Em menysprea i sento que com que vol deixar clar que ell és més que jo».