Fotomuntatge d'Olga Moreno i Antonio David Flores

Antonio David Flores torna a casa amb Olga Moreno: ho confirma Ana Rosa

Ha tornat a Màlaga després d'estar uns dies a Madrid

Els rumors sobre la suposada ruptura d'Antonio David Flores i Olga Moreno se n'han anat en orris després de l'últim pas que ha fet el pare de Rociíto. Tal com ha confirmat Ana Rosa Quintana al seu programa matinal, Antonio David hauria tornat al domicili familiar que comparteix amb la seva dona, un fet que ha posat en dubte els rumors sobre la seva separació.

La bomba informativa ha corregut com la pólvora des de dimecres passat. Aquell dia, diversos mitjans de comunicació van donar per certa la notícia, tot i que els protagonistes de la mateixa no han ni confirmat ni desmentit la informació.

Dubtes sobre els rumors del trencament d'Antonio David i Olga Moreno

Algunes fonts han apuntat a una ruptura provocada pel desgast acumulat des de fa anys, però altres van assegurar que el testimoni de Rocío Carrasco ha estat crucial en aquesta decisió. A més, també han estat molts els rumors que han sorgit sobre possibles infidelitats d'Antonio David. Tant és així que fins i tot se l'ha relacionat directament amb la periodista de Mediaset Marta Riesco.

Montaje fotográfico de Antonio David Flores y unas imágenes junto a Marta Riesco en una fiesta
'Sálvame' ha posat nom a la presumpta nova parella d'Antonio David: una reportera de Telecinco | Gtres / Telecinco

En qualsevol cas, totes les informacions van coincidir a assenyalar que la ruptura hauria estat amistosa, i que el excol·laborador de Telecinco estaria residint a Madrid des de fa temps. No obstant això, enmig de la polèmica, Antonio David ha pres la decisió d'abandonar la capital i dirigir-se cap Màlaga per reunir-se amb la seva família.

Amb aquest últim moviment, molts han pensat que potser la intenció d'Antonio David és demostrar normalitat tornant a casa. Encara que molts consideren que tan sols és una prova que la parella segueix junta i tan unida com sempre.

Antonio David torna a Màlaga després de la seva suposada separació

Després de vint anys de matrimoni, Antonio David i Olga Moreno semblaven una parella disposada a resistir totes les tempestes. Ni el documental de Rocío Carrasco ni el pas de la malaguenya per 'Supervivientes' semblaven haver fet efecte en la seva relació. Per aquesta raó, les notícies sobre la seva suposada ruptura han provocat una gran sorpresa entre els seguidors de Telecinco.

L'enrenou format ha estat gros, i tots s'han fet ressò d'una notícia que és molt sucosa dins el món del cor. Fins i tot a 'Sálvame' han optat per tornar a parlar de l'excol·laborador del programa, a qui no esmentaven i havien silenciat pel testimoni de la seva exdona.

No obstant això, la credibilitat d'aquestes informacions ha estat posada en dubte després de l'última confirmació d'Ana Rosa Quintana. La mateixa estrella de Telecinco ha estat l'encarregada de generar dubtes sobre els rumors, en anunciar en directe el retorn d'Antonio David a Màlaga.

[Tweet] 1451505066427490310 [/ tweet]

Després de ser enxampat novament als jutjats presentant una denúncia, probablement contra algú de 'Sálvame' o la productora, l'excol·laborador ha optat per deixar la capital. Els seus enfrontaments judicials el mantenen molt ocupat a Madrid, i aquest seria el motiu de la seva llarga estada a la capital espanyola.

Segons aquesta teoria, el retorn d'Antonio David a la casa familiar seria la mostra que la parella segueix vivint junta. Encara que tan sols podria ser una confirmació que tots dos mantenen una bona relació pel bé de la família que tenen en comú. De moment, es tracta d'una informació que no podem conèixer. Caldrà esperar que els protagonistes decideixin pronunciar-se.