Kiko Rivera y Rocío Flores en un montaje fotográfico

Rocío Flores confirma el seu vincle amb Kiko Rivera

Rocío Flores ha explicat què té en comú amb Kiko Rivera

Des que van néixer, Rocío Flores i Kiko Rivera són dues de les figures més mediàtiques d'aquest país. Últimament, han creat més polèmica que mai per les situacions familiars personals que viuen.

El conflicte amb les seves mares els uneix, encara que això no és tot. Així ho ha explicat ella a 'El programa de AR'. 

Les últimes paraules de Kiko Rivera que han fet parlar a Rocío Flores

Kiko no deixa de ser notícia últimament. Primer, perquè està en procés de reconciliar-se amb Isabel Pantoja després d'un any sense parlar-se. Segon, perquè ha carregat durament contra la seva cosina i la seva germana.

Això no obstant, ara ha optat també per atacar de forma contundent la premsa. Ho ha fet a través de les xarxes socials on s'hi ha referit en termes despectius. Ha arribat a dir: «Jo tinc dret a parlar i explicar el que em surti dels collons».

«Ningú ha d'estar 24 hores sota de casa meva. Sou un malson».

Així mateix, ha afegit: «Parlo on i sobre el que em dona la gana (...). Sense mi i sense el que faig vosaltres no tindríeu feina».

«Volien que anés al 'Deluxe' i no hi he anat. Si jo decidís no obrir la boca, aquest contingut moriria».

Rocío Flores entén a Kiko Rivera

'El programa de AR' no ha dubtat a comentar les declaracions del cantant. Així, amb gran duresa, Lequio ha dit: «Parlem d'una persona que viu d'exclusives i de bitllets sustentats en la seva popularitat. Si no fos per la premsa, aquest senyor seria indigent».

Rocío Flores també ha volgut parlar. Ho ha fet per exposar que té un vincle amb Kiko i entén el patiment que sent per la «persecució mediàtica».

«Jo no justifico les formes ni molt menys, perquè està clar que no ho ha fet bé. Però jo, com a personatge públic, entenc que en un determinat moment no sàpigues gestionar la situació d'estar tota l'estona 24/7 a la premsa».

«Ho entenc, independentment que venguis exclusives i tot això. Jo també ho visc i no ho justifico. Però entenc que en certs moments i en certes situacions personals, ja no puguis més i ho facis així».

Rocío Flors en un photocall
Rocío Flores se sent identificada amb Kiko Rivera | GTRES

De la mateixa manera, la filla d'Antonio David ha intentat justificar tot el que ha fet amb altres arguments. «Està clar que ell és molt impulsiu, però no està bé. No està passant per una bona situació personal».

Els altres col·laboradors li han recordat que si Rivera està en el focus mediàtic és perquè ha donat una exclusiva atacant els seus familiars. En aquest sentit, Marisa Martín Blázquez ha exposat: «És que no pot estar caient en una incongruència constantment. D'una banda, està demanant ser personatge i, de l'altra, demanant no ser-ho».

«Kiko està absolutament desubicat i necessita que l'ajudin o que ell faci una reflexió. Per descomptat, el camí que està prenent no el portarà enlloc».

Altres membres del programa han estat menys condescendents amb el fill de la tonadillera. Per aquest motiu, el citat Lequio ha exposat: «El pitjor és que això no ho diu perquè se sent violat en la seva intimitat. Se sent violat de la butxaca després d'haver-se frustrat l'última exclusiva que estava negociant i per la qual ha demanat un dineral».

Rossi ha donat suport aquestes paraules. «Que expliqui la veritat sobre per què no ha anat al 'Deluxe'. No és perquè ell no volgués».