Primer pla de Gloria Camila amb fons negre i jaqueta vermella

Gloria Camila fuig: Alguna cosa passa a la casa dels Ortega Mohedano

Glòria Camila ha reaccionat al presumpte divorci d'Antonio David i Olga Moreno

Glòria Camila ha pres una decisió: centrar-se en la seva carrera artística i no formar part de cap enrenou televisiu. Durant un temps va ser  col·laboradora habitual dels programes de Telecinco, però aviat va entendre que aquell no era el seu lloc.

Glòria Camila amaga molts secrets de la família Mohedano, i qualsevol de les seves declaracions poden ocasionar un gran escàndol. Des que la seva germana va protagonitzar 'Contar la verdad para seguir viva' ha passat a un discret segon pla.

Rocío Carrasco va assegurar que en un futur podria reprendre la relació amb la colombiana, però ella sembla no estar-hi disposada. Segueix donant suport a Antonio David Flores i, per tant, ha incomplert la norma de Rociíto, que no parlarà amb ningú que continuï a la banda del seu ex.

Glòria considera que la seva neboda necessita més suport que mai, ja que Flores suposadament acaba de separar-se d'Olga Moreno. Tothom està parlant d'ella, i sap que el millor que pot fer és no generar més rumors, perquè la notícia no està confirmada.

La filla de 'La más grande' no vol saber res d'aquesta situació, així que ha adoptat una postura molt curiosa: fugir. Un equip de reporters s'ha acostat a ella, però la gent de qui anava acompanyada no els han deixat fer la seva feina.

Glòria Camila continuarà la guerra en silenci

Glòria no ha contestat a cap pregunta relacionada amb el presumpte divorci del moment, i de fet, no ha fet declaracions sobre res. Està immersa en una batalla judicial contra la seva germana per intentar frenar el seu poder mediàtic, i ha de tenir molta cura.

Recordem que Carrasco vol exhibir públicament el diari secret de Rocío Jurado, i la seva filla adoptiva no està d'acord amb aquest negoci. Pensa que fer públics els secrets de la seva mare podria atemptar contra el seu honor i la intimitat, motiu pel qual l'ha demandat.

Gloria Camila publica una foto amb Ortega Cano
Gloria Camila en una foto amb Ortega Cano | GTRES

Glòria Camila compta amb el suport d'Antonio David Flores, així que no seria estrany que ella estigués al seu costat durant la ruptura. Això explicaria que hagi sortit corrent, per tal de no cometre cap error ni desvetllar la misteriosa estratègia del seu excunyat.

Molts periodistes acusen Flores d'haver organitzat un muntatge per promocionar el seu canal de Youtube. Ningú, a banda que la germana de Rociíto i l'entorn proper, sap quina és la veritat, per aquest motiu cal tenir tanta cura.

Els últims reporters que han coincidit amb la colombiana pensaven que podria passar alguna cosa greu en el clan Mohedano. Però la realitat és molt més senzilla: només està protegint la vida mediàtica del pitjor enemic de Carrasco.