Primer pla de Kiko Rivera mirant a càmera i somrient

L'única condició que li han posat a Kiko Rivera per recuperar a la seva mare

Kiko Rivera deixa de banda un dels seus projectes per complaure a Isabel Pantoja

Kiko Rivera sembla haver fet pinya amb la seva mare, Isabel Pantoja. La mort de la seva àvia va provocar l'acostament que tant s'esperava, i que ha tingut conseqüències col·laterals per a la resta de la família. Una abraçada d'uns quants minuts va ser suficient per al discjòquei per perdonar la cantant.

De pas, Rivera va aprofitar per carregar directament contra la seva cosina i la seva germana. Un atac per a molts injustificat, però que evidencia de quin costat hi ha està el marit d'Irene Rosales. D'un dia per l'altre, la venda de Cantora es va paralitzar i Kiko va perdonar a la seva mare el deute milionari.

No obstant això, encara quedava un punt que seguia disgustant a Isabel Pantoja: el nou projecte empresarial del seu fill, una marca de roba amb què desafiava directament a sa mare i de la qual ara s'ha desprès per petició seva.

Kiko Rivera dóna fa l'últim pas per acostar-se a la seva mare

Fa dos mesos, el fill de Paquirri va decidir donar un nou cop a la seva mare amb la creació de la signatura 'Kantora is mine'. En aquell temps, l'enfrontament entre mare i fill estava encara viu, i per al DJ demostrava la reafirmació de seguir lluitant.

Però la mort de la seva àvia ha canviat les intencions de Kiko, que després de retrobar-se amb Isabel Pantoja, van fer les paus. El marit d'Irene Rosales va decidir fer marxa enrere en la seva guerra judicial contra la cantant, i va aturar la venda de la finca.

Kiko Rivera i Isabel Pantoja s'apropen, pero amb una condició
Kiko Rivera i Isabel Pantoja s'apropen, pero amb una condició | GTRES

Ara, la revista 'Semana' publica l'última petició que Isabel hauria fet al seu fill per començar de zero. Després d'una conversa amb ella, Kiko Rivera va decidir eliminar qualsevol rastre de la marca 'Kantora is mine', una línia de roba amb la qual reivindicava la seva part de la finca.

L'entorn de Rivera destaca que el discjòquei no té cap intenció de seguir endavant amb la marca. De fet, ja ha esborrat totes les publicacions on la publicitava i tampoc ha afegit res al respecte. De moment, només es manté activa la pàgina web.

Isabel Pantoja li va demanar a Kiko Rivera que es desfés de la marca

Per a Pantoja, la marca de roba representava un atac que no estava disposada a suportar. «No li va agradar el nom de la marca», expliquen, per la qual cosa «Isabel li ha dit al seu fill que ho aturés». A més, el fet que Kiko hagi aturat la venda de Cantora li resta importància a l'existència de la signatura, motiu pel qual «ja no pot fer negoci amb la marca», explica l'entorn.

Kiko Rivera aposta per la seva mare

Fa dos mesos, Kiko, al costat de tres amics més, va decidir treure la signatura 'Kantora is mine'. Ho va fer sent conscient del que suposaria per a la seva mare, però ferm a seguir lluitant pel que és seu. El DJ era l'ambaixador de la marca i la publicitava contínuament a les seves xarxes socials per reivindicar l'herència que li pertany, un fet que va indignar Isabel Pantoja.

Kiko era la cara visible de 'Kantora is mine'
Kiko era la cara visible de 'Kantora is mine' | GTRES

La mort de la seva àvia va fer que Kiko reflexionés i decidís enterrar la destral de guerra. Sabia que la seva empresa no ajudaria a la reconciliació i va decidir deixar el projecte. Es desconeix què passarà ara amb la web i amb la inversió que van fer els altres tres amics. Però el que està clar és que Kiko Rivera aposta per la seva mare i no vol seguir fent res que perjudiqui l'acostament.