Fotomuntatge d'Antonio David Flores i Olga Moreno

Una amant d'Antonio David destapa la seva doble cara: «Criticava a Olga»

L'amant ha deixat a Antonio David Flores en evidència

Antonio David Flores és el personatge mediàtic del moment després d'anunciar-se la seva presumpta separació d'Olga Moreno,  amb qui ha viscut vint anys, en els quals han tingut una filla en comú, Lola.

El malagueny està sent seguit per la premsa perquè doni alguna declaració sobre els fets i els rumors que indiquen que tot s'ha precipitat perquè ell ha estat infidel amb Marta Riesco.

No obstant això, moltes dones que han sortit a la televisió en els últims mesos reconeixent que han tingut alguna cosa amb ell. I una d'elles, Isabel Ávila, ha tornat a 'Sálvame' per deixar-lo en evidència i exposar que parlava molt malament de la seva dona.

Isabel Àvila, l'amant que ha deixat malament a Antonio David Flores

Fa uns mesos, Isabel va acudir al programa de Telecinco per confessar que havia tingut relacions amb Flores. És més, fins i tot va arribar a sotmetre's al polígraf i aquest li va donar la raó. Estava tan convençuda que no va tenir inconvenients per a veure's cara a cara amb Antonio David, que tot i negar la relació, va deixar alguns dubtes.

Ara, una vegada s'ha conegut la finalitat, Ávila ha tornat a 'Sálvame'per revelar més dades del seu suposat amant. Ha dit que la separació no la sorprèn, ja que sabia fer pública la seva relació amb Flores causaria problemes.

La presumpta amant d'Antonio David ha criticat que «Olga ha mentit dient que no es creia res sense proves», i que una d'aquestes és la crema íntima femenina que treia de la tauleta de nit d'Olga.

Així mateix, la convidada ha relatat aspectes que ell li explicava de la seva dona. Així, per exemple, ha exposat que Flores li explicava que «Olga anava cada quinze dies a Sevilla per estar amb la família».

Antonio David Flores carregava contra la seva dona, segons Isabel Àvila

Al plató, Isabel ha relatat que «tenia tanta confiança amb ell i ell amb mi, que em va prendre per confident. M'explicava coses, i a la seva esposa la deixava en evidència». «Ella cridava molt, i l'últim dia que va estar a casa meva, Olga el va trucar cinc o sis vegades i ell la penjava. Em deia que era molt pesada», ha relatat.

Ávila ha titllat Antonio David de manipulador, i en rebre la pregunta de si creia que es volia separar, ha assegurat que s'imaginava que passaria. Ha argumentat que Olga Moreno «era una pesada, que no el deixava en pau, que depenia d'ell», fins al punt que consentia les infidelitats.

Antonio David Flores i Olga Moreno al carrer
Antonio David i Olga Moreno han viscut uns últims mesos complicats | GTRES

Tant és així que, segons Ávila, Antonio David «passava olímpicament d'ella». Li va dir, assegura, que «ara estic casat, però si no ho estigués o em separés, agafa les maletes i vine a viure amb mi».

Isabel Àvila, per concloure, ha confessat que el seu primer pas pel programa li va portar conseqüències. Ha afirmat que va patir amenaces «de tota mena, insults, demandes i, fins i tot, una amenaça de mort». «Em van dir que era una oportunista, que estava trencant una família i que tot era mentida», ha assegurat.