Isaac Torres més conegut com el Lobo en una imatge promocional de La Isla de las Tentaciones

Isaac, l'estrella de 'La isla' que va estar amb una cara coneguda de Telecinco

Va mantenir un romanç amb una famosa relacionada amb el món dels 'realities'

La tercera temporada de 'La Isla de las Tentaciones' s'ha estrenat amb èxit i ha aconseguit la millor audiència, arribant fins i tot a superar, en alguns moments, les altres edicions. 

Les parelles concursants han estat les grans protagonistes. No obstant això, no cal passar per alt que també diversos solters han aconseguit despertar l'interès del públic, com ho ha fet el barceloní Isaac Torres, del qual s'ha revelat que va mantenir un romanç amb una cara coneguda de Telecinco. En concret, amb la italiana Elettra Lamborghini, que va participar a 'Gran Hermano VIP 5'.

Qui és Isaac Torres?

El jove català té vint-i-cinc anys, és 'influencer' i compta amb 390.000 seguidors a Instagram. Isaac Torres ha aconseguit despertar l'interès del públic de 'La Isla de las Tentaciones' perquè s'assembla al futbolista Gerard Piqué, del FC Barcelona. A més, la manera en què s'ha presentat no ha passat desapercebuda: «Tothom em coneix com 'El Lobo'. I vull trobar, per fi, la meva Caputxeta».

Cal destacar que no és el primer cop que participa en un 'reality', ja que el vam poder veure a 'MTV Super Shore 3', on precisament va conèixer i va tenir alguna cosa amb Elettra Lamborghini.

El romanç amb Elettra Lamborghini

L'any 2017, Isaac Torres va participar a 'MTV Super Shore 3', on va coincidir amb la italiana Elettra Lamborghini.

Elettra és coneguda al nostre país per haver concursat mesos abans en el 'reality' 'GH VIP 5', en el qual va guanyar Alyson Eckman. El 'feeling' entre Isaac i l'hereva Lamborghini no va tardar gaire a arribar i van acabar mantenint relacions. 

Així doncs, després que Isaac mantingués relacions amb una altra concursant, va decidir mantenir un romanç amb Elettra dins el programa. No obstant això, finalment van prendre camins diferents perquè ell tenia clar que no volia traspassar certs límits: «No aniré darrere d'Elettra i no seré d'ella perquè no he vingut a això. És impossible que m'enamori en un mes».

Per si no n'hi hagués prou, el barceloní coneix més famosos de Telecinco. Així, per exemple, cal subratllar que a 'Super Shore 3' també va coincidir amb Ferre i, a més, va participar en el 'reality' xilè 'Resistiré', on va ser company d'Aida Nízar.

Serà un clar protagonista dins 'La Isla de las Tentaciones' 

Isaac Torres s'ha convertit en el solter 'estrella' de 'La Isla de las Tentaciones 3'. No obstant això, hi ha un altre motiu de pes per creure que ho seguirà sent durant tota l'edició. Des del primer programa ha mantingut una connexió i una complicitat especial amb Marina, la parella de Jesús. De fet, Marina ha confessat que sent atracció per Isaac.

Un vídeo promocional del programa ha revelat unes imatges que, segons el públic, estan protagonitzades per Marina i Isaac. Segons les imatges, apareixen besant-se estirats al llit. La identitat de la noia és una suposició, però la identitat d'Isaac s'ha identificat pels seus tatuatges.

Haurem d'esperar per veure com serà la tercera temporada de 'La Isla de las Tentaciones' i si Isaac es quedarà amb Marina.