Una política espanyola s'atreveix a mullar-se sobre la relació d'Enrique Ponce i Ana Soria

La presidenta de la Comunitat de Madrid ha parlat sobre els temes més actuals

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, durant una dinar al Círculo Ecuestre de Barcelona el 31 de gener de 2020.
La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha parlat sobre Enrique Ponce i Leo Messi | Catalunya Diari

El romanç entre Ana Soria i Enrique Ponce no ha deixat indiferent a ningú, ni tan sols a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, qui no dubtava a llançar un petit 'zasca' al torero. I és que ni tan sols els personatges més emblemàtics de la política no poden evitar seguir les històries de cor d'aquest país.

Díaz Ayuso estava sent entrevistada per Salvador Sostres quan de sobte, després de ser preguntada casualment per la parella, la dirigent del PP no va dubtar a mostrar-li tot el seu suport a Paloma Cuevas encara que això sí, d'una manera molt subtil.

«Amb tot el que he passat: incendis, inundacions, persecucions, i damunt la pandèmia, ja només em faltaria arribar als 50 i que em deixessin per una de 20. Si algú somriu, jo somric. Ara, una vida sencera es pot enfonsar en poc temps i això fa pensar», sentenciava Díaz Ayuso.

Díaz Ayuso comenta la sortida de Messi del Barça

Sens dubte, aquestes declaracions de la política han donat la volta en tots els mitjans. Lluny de quedar-se aquí, la presidenta de la Comunitat de Madrid no va dubtar, també, a opinar sobre diversos assumptes que són d'actualitat com la recent anunciada sortida de Messi del FC Barcelona.

«Jo no sóc molt seguidora del Barça. Però quan al Barça li va bé, al PSOE li va bé, i a l'inrevés. En canvi, el Madrid es posa a guanyar Lligues, i el PP comença a pujar. Suposo que no tindrà res a veure, clar», assegurava la susdita deixant a Sostres totalment desencaixat.

I és que Ayuso no té embuts, Enrique Ponce, Ana Soria, Messi... no hi ha tema que se li resisteixi.  No obstant això, la gran 'patinada' d'aquesta venia quan s'endinsava en un altre pantanós terreny, el de la tauromàquia. «El que més em costa és prendre decisions contra els meus principis i prohibir-la va contra els meus principis; i la tauromàquia és sinònim de llibertat. A Barcelona es va tancar La Monumental i va començar a deixar d'haver-hi llibertat», afirmava.


Comentaris

envia el comentari